My Tenerife Travel Guide + VIDEO

IMG_0209-2

Begin juli was ik een weekje in Tenerife en het was in één woord geweldig! Ik bezocht de mooiste en allerleukste plekken die ik nu allemaal in een travel guide heb verzameld voor jullie. Yay! En of course heb ik ook een video gemaakt van mijn week in Tenerife. Is it summer already?

In July I went on vacation to Tenerife and it was absolutely amazing! I visited the most beautiful and fun destinations which I now gathered in a travel guide especially for you. Yay! And of course I also made a video of my week in Tenerife. Is it summer already?

divider-2461548_960_720

FullSizeRender-20-2

Siam Park – water park

Als eerste staat Siam Park op mijn lijstje. Niet alleen omdat het een superleuk waterpark is, maar ook omdat het volgens Trip Advisor het beste waterpark ter wereld is. What? Ja echt! Een ticket kost €35 en voor deze prijs mag je de hele dag gebruik maken van elke waterattractie. Woohoo! Niet supergoedkoop, maar zeker de moeite waard!

Siam Park is the first thing on my list. Not because this is an amazing and very cool water park, but also because it’s the best water park in the world according to Trip Advisor What? I’m not joking! You can buy a ticket for €35, and for this price you can slide from every water slide as many times as you want. Woohoo! Tickets may not be very cheap, but it is definitely worth it. I promise! 

divider-2461548_960_720

FullSizeRender-20-3

Teide National Park – the third largest volcano in the world

Het Teide Nationaal Park is het grootste park van de Canarische Eilanden. Het hoogtepunt is de berg Teide, een dode vulkaan van maar liefst 3718 meter (!) hoog. De vulkaan kun je vanuit veel verschillende plekken in Tenerife zien, maar wat is er nou mooier dan bovenop deze vulkaan staan?

Overdag is het uitzicht prachtig, maar ’s avonds wordt het alleen maar mooier. Wanneer je tot het einde van de middag blijft, kun je een prachtige zonsondergang zien gevolgd door een heldere sterrenhemel. De lucht is hier namelijk niet vervuild door het stadsleven, dus je kunt megaveel sterren zien! 

Teide National Park is the biggest park on the Canary Islands with the third largest volcano in the world: El Teide. The volcano stands at 3,718 meters above sea level and you can see the mountain from lots of different places in Tenerife. The view from the ground is amazing, but it is even better when you’re standing on top of the vulcano!

Once you watch the sun go down on top of El Teide – which is breathtaking – you can enjoy the stars! And the best thing: you can see almost every star constellation because the air is so clear!

 divider-2461548_960_720

FullSizeRender-18-3

Whale and dolphin watching – boat trip in Los Gigantes

Dolfijnen en walvissen spotten in Los Gigantes is ook iets wat je sowieso gedaan moet hebben in Tenerife. En het beste nieuws is dat een speedboat tour van een uur helemaal niet duur is! Voor —- zie je gegarandeerd dolfijnen, walvissen daarentegen zijn een stuk minder vaak te zien. Let er wel op dat je geen zonnebril op je hoofd zet, want de golven kunnen nogal heftig worden tijdens de tour!

Whale and dolphin watching in Los Gigantes is also something you definitely have to do when you’re in Tenerife. And the best news: you can make an one-hour speedboat tour for only —- During this tour, you will see dolphins for sure. Whales are a little harder to find, but the view is amazing anyway! Just keep in mind that the speedboat jumps over the waves, so don’t wear your sunglasses on top of your head! 😉

divider-2461548_960_720

IMG_0201

Loro Parque – zoo

Loro Parque hoort bij Siam Park, dus als je van plan bent om beide parken te bezoeken dan kun je geld besparen door een twin ticket te kopen voor €60. Het dierenpark is te vinden in Puerto de la Cruz en staat tegenwoordig bekend van alle zeedieren die er in het park te vinden zijn. Volgens Trip Advisor is Loro Parque de beste dierentuin in Europa. Het is zeker een plek die je met eigen ogen gezien moet hebben!

Loro Parque is part of Siam Park, so when you’re planning to visit bots parks, you can save money by buying a twin ticket for €60. You can find this zoo, which is known for their massive ocean-going animals, in Puerto de la Cruz. It has become the best zoo in Europe according to Trip Advisor and it it definitely something you have to see for yourself!

divider-2461548_960_720

FullSizeRender-18-2

Watching the sunset – Playa de las Americas beach

Het is romantisch, adembenemend en ook nog eens helemaal gratis. Meer hoef ik niet te zeggen toch?

It’s romantic, breathtaking and also completely free. Need I say more?

divider-2461548_960_720

XOXO Kirsten 

Gepubliceerd door

Een reactie op “My Tenerife Travel Guide + VIDEO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s