Mijn eerste Blogpost!

Daar is hij dan, mijn allereerste blogpost! Ik zal mij eerst eens even voorstellen: ik ben Kirsten Prins, 20 jaar oud en ik ben dol op alles wat te maken heeft met beauty, verzorging, nagels en nail art. Ik heb Havo gedaan, en op dit moment volg ik de HBO studie vertaler Engels. Ik heb ook een cavalier king charles spaniël van 2 jaar waar ik helemaal gek op ben, zijn naam is Casper.

foto (4)
Hier is een foto van mij met mijn hondje Casper. Wat een schatje is het he? :)

Terug naar het onderwerp van mijn blog. Na veschillende nail art creaties gedeeld te hebben via Instagram en Twitter, en na alle leuke reacties die ik daar elke keer op kreeg heb ik besloten om een blog te beginnen. Zo kan ik mijn nail art met iedereen delen, en ik zal ook onder andere reviews over beauty en verzorgingsproducten plaatsen. En af en toe wat uit mijn eigen leven voor de afwisseling! Ik vind het hartstikke leuk om met een blog te beginnen, en hopelijk vinden jullie het ook leuk om te lezen! 😀

xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

6 reacties op ‘Mijn eerste Blogpost!

  1. Meehebt echte een leuke blog! Mijn nicht heeft dezelfde soort hond (zo schattig beestje)! Je bent echt met nail art, kan ik wat van leren daarom volg ik je meteen. Zou je meschien ook vertellen stap voor stap houd je ze maakt (anders is er geen hoop dat ik het na kan maken) sorry voor de lange reactie

    1. Dankje, leuk dat je mij volgt! Natuurlijk wil ik dat doen 🙂 Dan zal ik bij de nail art designs naast de gewone foto’s ook stap voor stap laten zien hoe ik het gedaan heb. Dan is het inderdaad wat makkelijker om na te maken 🙂 Xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s