ANNY – She’s Amazing

g8g6
In mijn vorige blogpost zagen jullie deze nagellak al voorbij komen, en ik had beloofd om hem nog een keertje te laten zien op mijn nagels. Hier is hij dan! She’s Amazing is een mooie oranje liquid sand nagellak met roze en gouden glinsters uit de Desert Glam collectie van het Duitse merk ANNY. Het is een klein schattig flesje met een inhoud van 6 ml en is te koop bij de Douglas voor €4,95. ANNY verkoopt ook lakjes in normaal formaat (15 ml) voor €9,95.

Hieronder zie je twee foto’s in daglicht, de eerste foto is met 1 laagje nagellak op en de tweede is met 2 lagen. Na één laag dekt de lak al goed, maar met twee lagen wordt de oranje kleur nog heftiger. Ik vind die felle oranje kleur persoonlijk het mooiste, dus ik gebruik dan ook altijd twee laagjes nagellak.
g1
met 1 laag nagellak…
g2
…en met 2 lagen nagellak.

De nagellak brengt makkelijk aan, het kwastje is wel wat aan de smalle kant maar daar heb je verder totaal geen last van tijdens het lakken. Een pluspunt is dat deze nagellak snel droogt (ik ben altijd een beetje ongeduldig haha!). Het is wel jammer dat de lak bij mij vrij snel chipt bij de uiteinden van mijn nagels. Ik heb hier trouwens altijd last van bij liquid sand nagellak. Je zou nog een topcoat over de nagellak aan kunnen brengen, maar dan gaat juist het leuke sand effect weg!

g3
De nagellak in zonlicht.
g4g5
De nagellak buiten in de schaduw.

Wat vinden jullie van deze nagellak, en hebben jullie zelf ook liquid sand nagellak?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

7 reacties op ‘ANNY – She’s Amazing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s