Peter Pan Collar Nail Art

AfbeeldingAfbeelding
Vandaag heb ik een leuke en makkelijke nail art voor jullie; de Peter Pan Collar nail art. Je hebt bijna niks nodig voor deze nail art en het is snel klaar. Ik heb de volgende nagellak gebruikt voor dit design:
Afbeelding
– Basecoat (Underwear – Ciaté)
– Topcoat (Speedcoat – Ciaté)
– Zwarte nagellak (City Blackout – NYC)
– Witte nagellak (Snow Virgin – Ciaté)
* French manicure witte nagellak (Hema)
– Dotting pen
Er staan twee witte lakjes op de foto, maar ik heb alleen de French manicure lak van de Hema gebruikt omdat deze lak een heel dun kwastje heeft waar je wat makkelijker mee kan tekenen. Als je geen smal kwastje in huis hebt kun je een normale witte nagellak gebruiken en een dotting pen / satéprikker, daar lukt het ook prima mee.

Dit zijn de drie simpele stappen waarin ik de Peter Pan collar nagels gemaakt heb (de eerste foto heeft een andere kleur omdat de zon ineens aardig ging schijnen, de twee andere foto’s zijn in gewoon daglicht):
Afbeelding
Stap 1: Breng eerst een basecoat aan, en vervolgens lak je al je nagels zwart. Zorg ervoor dat je aan de bovenkant van iedere nagel een halvemaan vorm over houdt die je niet lakt. Het is het makkelijkst om gewoon met het kwastje van je nagellak te werken. Ik heb niet zo precies gewerkt, want later ga je er nog met witte nagellak overheen en kan je de vorm weet wat netter maken.
Stap 2: Nu komen de witte kraagjes. Ik heb bij deze stap gebruik gemaakt van het smalle kwastje van een French manicure lak, maar je kan ook een dotting pen of satéprikker gebruiken als je geen kwast bij de hand hebt. Trek een smalle witte lijn op de halvemaan vorm die je bij stap 1 gemaakt hebt, en onder deze lijn maak je twee halve cirkels naast elkaar. Bij mij leken ze eerst meer op driehoeken dan op cirkels, maar als je niet tevreden bent met de vorm neem je wat zwarte nagellak en een dotting pen en dan werk je de cirkels gewoon een beetje bij. Net zo makkelijk!
Stap 3: Nu hoef je alleen nog knoopjes toe te voegen door drie kleine stipjes onder elkaar op elke nagel te zetten met een dotting pen of satéprikker. Laat alles goed drogen, breng een topcoat over al je nagels aan en daar is je schattige Peter Pan Collar nail art!

Afbeelding
Afbeelding

Wat vinden jullie van deze makkelijke nail art?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

4 reacties op ‘Peter Pan Collar Nail Art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s