Inspirational: Nail Art

little miss expensive taste* | via Tumblr
Als ik weer op zoek ben naar een leuk nail art design om te maken, dan kijk ik meestal voor inspiratie op Instagram en op We Heart It. Daar kom ik de leukste en meest originele ideeën tegen. Vandaag laat ik een aantal designs en nagellakjes aan jullie zien die ik op We Heart It gevonden heb en die ik zelf helemaal te gek vind 😀 Kijken jullie mee?

BlackStarPolish. | Hairstyles to try...and nails! And make up!Youtube.com/elleandishBlue feather nailsMy Weekly Favorites 🌷💕 | via Tumblr
NAILS AND NOTES :3
Little Mermaid Nial Art | via Tumblr
http://my-life-pink-s2.blogspot.comURBAN OUTFITTERS EUROPE BLOG | Urban Outfitters BlogNail art hipster | TumblrLife, Love, Fashion, & Sparkle
Nail Art | Tumblr

Het galaxy design vind ik super mooi en wil ik graag ook nog een keertje maken en aan jullie laten zien. Het is mij alleen tot nu toe nog niet gelukt om galaxy nagels te maken die er ook echt uitzien als galaxy nagels…ze mislukken steeds! Mweh, blijven proberen dus! 😉

Xoxo Kirsten

Alle afbeeldingen zijn gevonden op We Heart It.

Gepubliceerd door

11 reacties op ‘Inspirational: Nail Art

    1. Hey! Ja je moet inderdaad wel echt op de juiste woorden zoeken 🙂 Als je op “nail art” of “nails” zoekt dan vind je al wel aardig wat, maar als je specifieker zoekt zie je soms wat meer (bijvoorbeeld “floral nail art” voor nail art met bloemetjes) xx

    1. Haha ja dat gevoel herken ik ook 😛 Vooral bij de laatste foto met die uil, die is zoo gaaf maar ik weet dat ik dat nooit zo realistisch na kan maken! Daar heb ik het geduld ook niet bepaald voor 😉 xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s