Cut-out Nail Art

Image
Gisteren heb ik weer een nail art gemaakt dat geïnspireerd is op het design van @yagala (Instagram account). Het is een cut-out design met striping tape en een mooie paarse nagellak die ik veel te weinig gebruik! Kijken jullie mee?

Ik heb de volgende spulletjes gebruikt:
♥ Base coat en top coat (First and last, China Glaze)
♥ Donker paarse nagellak (Fashionista Sister, Ciaté)
♥ Zilveren striping tape
♥ Zilveren glitters
♥ Dotting tool
Image

Vervolgens heb ik het design in vier stappen gemaakt (hopelijk zijn deze foto’s duidelijk; ze zijn wat vager dan de meeste foto’s die ik maak):
Image
Stap 1: De basislaag
Breng een base coat over je nagels aan en lak ze daarna zoals op foto 1 staat aangegeven. Mijn duimen heb ik alleen paars gelakt, maar je kan ze natuurlijk ook in hetzelfde cut-out design maken zodat alles bij elkaar past. Het onderste gedeelte van mijn nagels heb ik gewoon gelakt, en omdat de bovenkant van je nagels een beetje lastig wordt met het kwastje heb ik deze gedeeltes met een dotting tool paars gemaakt.
Stap 2: Striping tape
Als de paarse nagellak droog is plak je op elke nagel twee strookjes zilveren striping tape op de overgangen van paarse nagellak naar geen nagellak. Gebruik een groot stuk striping tape zodat je hem goed vast kan houden en knip (als de tape goed op je nagel zit) met een nagelschaartje het teveel aan tape aan de zijkanten van je nagels weg.
Stap 3: Meer striping tape!
Op je pinken en middelvingers komt nog meer striping tape in een W-vorm op het gedeelte dat niet paars is gelakt. Deze stukjes striping tape zijn kleiner, dus het is handig om hier een pincet voor te gebruiken zodat je ze wel goed op je nagel kunt plaatsen.
Stap 4: Zilveren glitters en top coat
Op je wijs- en ringvingers zet je met behulp van een dotting tool nog een paar glitters op het gedeelte dat niet paars is gelakt en ten slotte breng je nog een top coat aan om je nieuwe design te beschermen.

Het was ontzettend lastig om deze paarse nagellak goed op de foto te krijgen, dus ik heb verschillende foto’s gemaakt in de zon en in de schaduw om een beetje te laten zien dat er ook een hele mooie glitter in de lak verstopt zit die je pas goed ziet in zonlicht 🙂
ImageImageImageImageImageImage

Wat vinden jullie van dit design?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

8 reacties op ‘Cut-out Nail Art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s