Swatch: Sinful Colors – Hottie

blue7
Vandaag heb ik een swatch voor jullie van ”Hottie”, een mooie glitterlak van Sinful Colors. Kijken jullie mee?

Today I’m going to show you a swatch of ”Hottie”, a beautiful glitter polish from Sinful Colors. Let’s take a look!

blue2
Sinful Colors is te koop bij de Kruidvat voor €1,99, en dan heb je een flesje met een inhoud van 15ml. Dat is dus aardig wat nagellak voor een leuk prijsje!

You can buy a Sinful Colors polish for €1,99 in The Netherlands, but the prices are probably a little bit different in other countries. But the size of the bottles are the same (no way haha!): 15ml. That’s a lot of polish for very little money!
blue1
”Hottie” is een prachtige blauwe glitterlak waar ik steeds maar naar blijf kijken! Een nadeel is helaas wel dat de nagellak erg transparant is. Één laag is niet genoeg, twee ook niet. Maar na drie/vier lagen schijnt de nagellak niet meer door en ziet het er toch wel erg mooi uit. Op de foto’s heb ik drie lagen aangebracht. Je kan deze lak natuurlijk ook als top coat gebruiken over een andere blauwe of witte lak als je zo veel lagen nagellak op je nagels niet fijn vind.
Wat ik wel verrassend vond was dat er totaal geen belletjes in de nagellak kwamen te zitten, ondanks de drie dikke lagen die ik aan had moeten brengen. Het duurde ook niet echt langer tot de dikke lagen nagellak droog waren. Gelukkig maar, want ik heb niet zo veel geduld 🙂

”Hottie” is a gorgeous bright blue glitter polish, I can’t get enough of this colour! One coat of this polish on it’s own is too sheer, and even two coats aren’t enough. But with three or four coats it looks beautiful and opaque. I used three coats for the photos. You can also use this polish as a top coat over another blue or white polish if you don’t like to apply so many coats of nail polish on your nails.
I had no issues with bubbles at all, that was a big surprise! After applying three thick coats of glitter polish I thought the polish would bubble a lot, but it didn’t. The thick layers of polish also didn’t take much longer to dry,which is great since I have no patience 🙂
blue5blue6blue4

Wat vinden jullie van deze blauwe glitterlak?
What do you guys think of this blue glitter polish?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

5 reacties op ‘Swatch: Sinful Colors – Hottie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s