Ciaté London – Beach Hut

pum5
Vandaag heb ik een swatch gemaakt van ”Beach Hut, een oranje glitterlak van Ciaté London. Ik heb er ook een accent nagel bij gemaakt met een pompoen erop, omdat ik deze oranje kleur daar perfect bij vond passen : ) Kijken jullie mee?

Today I’m going to show you a swatch of ”Beach Hut”, an orange glitter polish from Ciaté London. I also made a pumpkin accent nail, because this orange colour reminded me of pumpkins : ) Let’s take a look at today’s swatch!

Ik heb de volgende lakjes gebruikt / The polishes I used for this mani are:
♥ Base coat & top coat (6 in 1, Anny)
♥ Orange nail polish (Beach Hut, Ciaté London)
♥ Purple nail polish (
♥ White nail polish (Snow Virgin, Ciaté London)
♥ Black nail polish (Safari)
♥ Matte top coat (Matte Magic, China Glaze)
+ nail art brush
pum2

Ik heb voor de duidelijkheid nog een stap voor stap foto tutorial gemaakt voor de accent nagel:
Here’s a step by step tutorial for the accent nail:
pum1

Swatch:
pum4
”Beach Hut” is een prachtige glitter nagellak met oranje, gouden en koperkleurige glitters. Deze nagellak hoort bij de Bottled Sunshine Collection, maar het is ook een perfecte kleur voor de herfst! Twee laagjes zijn al genoeg voor een mooie dekking, ik heb alleen een base coat aangebracht onder de oranje lak. De lak bracht makkelijk aan, was al snel droog en er waren geen strepen te zien. Ik ben fan van dit lakje!
Een full size nagellak van Ciaté London kost €9,95 en is onder andere te koop bij de Ici Paris XL.

”Beach Hut” is a gorgeous shimmery glitter nail polish with orange, gold and copper glitter. This polish is part of The Bottled Sunshine Collection, but it’s also a perfect autumn colour! I’m wearing ”Beach Hut” on it’s own, two coats are enough for good coverage. It went on easily and dried quickly without streaks. I’m a fan!
a full size bottle is £9.00 /$15.00. You can buy Ciaté London polishes here (UK) and here (USA).
pum6pum10pum8

Xoxo Kirsten       

Gepubliceerd door

6 reacties op ‘Ciaté London – Beach Hut

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s