Converse Nail Art + Video Tutorial

converse3
Vandaag laat ik een Converse nail art design zien die niet moeilijk is om na te maken en erg leuk is, aangezien je elke kleur van de regenboog kunt gebruiken voor de schoenen! In dit artikel staat ook een link naar de video tutorial die ik op mijn YouTube channel geplaatst heb. Kijken jullie mee?
Today I’m going to show you a Converse nail art design. It’s super easy to recreate and you can paint your nails any colour you like. You can also find a link in this article to the video tutorial on my YouTube channel. So let’s take a closer look at today’s design!

Ik heb de volgende kleuren nagellak gebruikt voor dit design, maar je hoeft natuurlijk niet alleen rode en zwarte nagellak te gebruiken. Hou het simpel met één kleur, of lak juist elke nagel in een andere kleur. Wees lekker creatief! 🙂
Here’s what I used to create this mani, but you don’t have to use red and black nail polish to make a fun design. Paint all your nails one colour and keep it simple, or paint all your nails with different polishes. Be creative! 🙂
♥ Base coat + top coat (6 in 1, Anny)
♥ Red nail polish (Boudoir, Ciaté London)
♥ Black nail polish (Safari) or black acrylic paint
♥ White nail polish (Safari) or white acrylic paint
♥ Nail art brush or a toothpick
♥ Dotting tool

Video Tutorial
http://www.youtube.com/watch?v=bNXCz2vLoMs

converse2

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

Een reactie op “Converse Nail Art + Video Tutorial

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s