Tinker Bell Nail Art

fairy3
Born Pretty Store heeft mij een paar dagen geleden weer een pakketje gestuurd met een paar leuke producten om te reviewen. Vandaag laat ik jullie het eerste nail art product zien: een super schattige feeën charm die mij wel heel erg veel doet denken aan Tinker Bell. Kijken jullie mee?

Born Pretty Store recently sent me some products to review, and today I’m going to show you the first nail art product: a fairy charm which reminds me of Tinker Bell, so cute! Anyway, let’s take a closer look! fairy4
De charms zijn HIER te koop voor €1,47 (als je de prijs in dollars ziet dan moet je rechts bovenin even voor EUR kiezen). Voor dit bedrag heb je twee dezelfde charms. Er zijn 6 verschillende kleuren verkrijgbaar: zwart, wit, rood, roze, groen (of geel? Ik weet het niet zeker!) en blauw.
Ik heb ook nog eens een kortingscode van 10% voor jullie die je kunt gebruiken voor extra korting op je bestelling bij Born Pretty Store: PRINH10 (deze code is geldig op alle producten die niet in de sale zijn).

You can buy the charms HERE for $1.59. For this price you get two charms, and both charms look the same. There are six different colours available: black, white, red, pink, green (or yellow? I’m not sure!) and blue.
If you would like to place an order at the Born Pretty Store site, don’t forget to use this code to get 10% off your order: PRINH10 (code is valid on the items without discount).
bornprettystore
∟image from Born Pretty Store
fairy1
De roze nagellak die ik draag is Fun Fair van Ciaté London, en de top coat met glitters op mijn pink en wijsvinger heet Snow Globe (ook van Ciaté). De groene sterretjes heb ik ooit een keer in Duitsland gekocht, ik heb geen idee meer waar ik ze kocht en hoe duur ze waren. Sorry!

The pink polish I’m wearing is Fun Fair by Ciaté London, and the glitter top coat on my pinky and index finger is called Snow Globe (also by Ciaté). I bought the green stars in Germany years ago, so I don’t remember the price or the name of the shop anymore, sorry guys!
fairy2
…Hier is nog een close-up van de charm, ik vind hem zo leuk! Ik heb de charm vastgeplakt met een beetje top coat omdat ik vaak van nail art design wissel, maar je stoot hem er op deze manier wel erg makkelijk af. Gebruik een klein beetje nagellijm en je hebt veel langer plezier van charms op je nagels!

…Here’s a close-up of the charm, I like it so much! I used top coat to stick the charm on my nail, but I only did that because I change the nail design on my nails almost every day. It’s better to use a little bit of nail glue on the back of the charm so it won’t fall off as easily.
fairy5

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Tinker Bell Nail Art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s