Nails VS. Nails #1

nailsvsnails1
Samen met Kim van Blossomslife ga ik elke laatste maandag van de maand een Nails VS. Nails doen. En omdat het vandaag Koningsdag is, werd dat het eerste thema! Kijken jullie mee naar onze creaties?

Kim from Blossomslife and I decided to do a Nails VS. Nails every last Monday of the month. On April 27th, we are celebrating Kingsday in The Netherlands (the birthday of our King) so it wasn’t difficult to choose our first theme: Kingsday! Let’s take a closer look at our designs!

We beginnen met het design van Kim. / This first design is made by Kim.

Kim: ”Wat leuk om weer een nails vs. nails op te starten! Het thema past natuurlijk supergoed bij de dag van het jaar en hoewel ik geen fan ben van het koningshuis heb ik toch een nail art gemaakt die een beetje in het thema past. De kleur van mijn nail art is een beetje koraal roze. Ik heb voor deze kleur gekozen, omdat ik niet zo van deze feestdag houd en deze kleur ook leuk is met andere dagen. Glitters maken een nail art vaak een beetje meer bijzonder en die konden dus niet ontbreken! Deze bloemetjes print heb ik ook al erg vaak gebruikt en ik vond het wel erg geschikt in het geheel. Ik ben tevreden met de nail art, omdat ik deze elke dag zou kunnen dragen en het ook binnen het thema past. Fleurig en niet te druk. Love it!”
nailsvsnails4
Ik vind Kims design erg creatief, zeker omdat ze niet heeft gekozen voor de standaard Koningsdag kleur: oranje. Samen met de glitters en de bloemetjes ziet het er erg schattig uit, en ook perfect voor een andere feestdag!
Wil je meer nail art van Kim zien? Kijk dan zeker eens even op haar blog: https://blossomslife.wordpress.com/

Kims design is so creative, I love it that she didn’t choose for the standard Kingsday colour, which is orange. Her nail art looks very cute with the glitter and the floral print. This isn’t just a Kingsday design, but these nails would also look perfect on a fancy party!
Make sure to visit Kims blog if you would like to see more of her nail art designs: https://blossomslife.wordpress.com/nailsvsnails5

En dan nu mijn design 🙂  Ik probeer altijd origineel te zijn als het om nail art gaat, maar als ik aan Koningsdag denk dan kom ik toch altijd weer uit op de kleur oranje gecombineerd met de Nederlandse vlag. Dat hoort toch een beetje bij een dag als vandaag vind ik! Om het design toch iets stoers te geven heb ik een paar goudkleurige studs toegevoegd.
Het kroontje op mijn ringvinger is uiteindelijk niet helemaal geworden zoals ik in gedachten had, maar ik ben zeker wel tevreden over het design!

The next design is made by me 🙂 I always try to be original when I create a new nail art design, but when I think of Kingsday I just have to use the colour orange combined with the Dutch flag. I also added a few golden studs from Get Your Nails Done, because I didn’t want to make a standard Kingsday design. The crown on my ring finger didn’t turned out the way I wanted, but I kinda like the result of this mani!nailsvsnails3
nailsvsnails2 nailsvsnails6

Wat vinden jullie van deze eerste Nails VS. Nails? Welk design zou jij wel willen dragen? Laat het ons weten! : )
What do you guys think of this first Nails VS. Nails? Which design would you like to wear?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

4 reacties op ‘Nails VS. Nails #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s