ONLY YOU nail polish swatches

onlyyou15
Vandaag heb ik swatches voor jullie van deze 5 mooie nagellakjes uit de ONLY YOU collectie van ICI PARIS XL in de kleuren 201 Diabolique, 221 Read my Lips, 315 Lost in Paradise, 372 Shake it off en 719 Geisha. Kijken jullie mee?

Hi guys! Today I’m going to show you a couple of swatches of the ONLY YOU collection by ICI PARIS XL in the following colours: 201 Diabolique, 221 Read my Lips, 315 Lost in Paradise, 372 Shake it off and 719 Geisha. Let’s get started!
onlyyou16
De ONLY YOU nagellakjes zijn HIER te koop voor €5,00 per stuk, en ze zijn uiteraard ook te vinden in alle ICI PARIS XL winkels. Voor dit bedrag heb je een flesje met een inhoud van 11ml, en dat is een behoorlijke hoeveelheid!

You can buy the ONLY YOU nail polishes HERE, or you can visit one of the ICI PARIS XL stores in The Netherlands. The price for a bottle of ONLY YOU nail polish (11ml) is €5,00.

719 Geisha
onlyyou5
Geisha is een vrij transparante nagellak die echt perfect is voor een (French) manicure. Op de foto’s draag ik 2 lagen, en ondanks dat ik liever dekkende kleuren draag vind ik dit ook wel wat hebben. Het ziet er natuurlijk en verzorgd uit. I like!

Geisha is a sheer nail polish, which would be perfect for a (French) manicure. I used 2 coats for the photos, and even though I don’t love sheer polishes I really like this one!
onlyyou0

372 Shake it off
onlyyou6
Shake it off is een felgele/groene kleur, echt een lakje voor de zomer! Deze nagellak dekt super goed, 1 laag is al voldoende voor een mooie manicure. Op de foto’s draag ik 2 lagen (just to be sure 😉 ). Er zit ook een glittertje in deze nagellak als je goed kijkt, al is dat op deze foto’s niet goed te zien.

Shake it off is a bright yellow/green colour, perfect for hot summer days! The coverage of this polish is amazing, 1 coat is enough for bright nails. I used 2 coats for the photos (just to be sure 😉 ). If you look very closely, you can see glitter in this polish, so pretty! 
onlyyou1

315 Lost in Paradise
onlyyou8
Lost in Paradise is een prachtige donkerblauwe nagellak, die trouwens ook al dekt met slechts 1 laag. De lak glanst mooi en droogt lekker snel.

Lost in Paradise is a beautiful dark blue nail polish. It looks like a gel polish, but it isn’t. The polish dries very quick and you only need 1 coat for perfect coverage.
onlyyou3

221 Read my Lips
onlyyou7
Read my Lips is een mooie dieprode nagellak, met alweer een geweldige pigmentatie. 1 laag is voldoende! Ook deze lak glanst erg mooi en heeft wat weg van een gel nagellak.

Read my Lips is a pretty deep red nail polish, again with an amazing pigmentation. 1 coat is enough for a stunning manicure.
onlyyou2

201 Diabolique
onlyyou9
Diabolique is echt een felrode kleur, heel erg gaaf! Ik heb twee lagen aangebracht, omdat ik hier en daar toch nog wat transparante plekken op mijn nagels zag zitten met slechts 1 laagje van deze lak. Maar verder is deze kleur, net als alle anderen, van een goede kwaliteit en ik heb er niks op aan te merken!

Diabolique is a very bright red colour, I love it!! This time I used two coats, because I noticed a few sheer spots on my nails with only 1 coat. But the quality of this nail polish is great and I would definitely recommend this brand!
onlyyou4    

XOXO Kirsten

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘ONLY YOU nail polish swatches

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s