Super Mario Bros Nail Art

mario3
Hallo allemaal! Vandaag heb ik een nail art design voor jullie met als thema een van de populairste Nintendo spelletjes ooit, Super Mario Bros! Als jullie dit soort designs leuk vinden met game thema’s, laat het mij dan weten zodat ik er meer kan maken!

Hi everyone! Today I’m going to show you a fun mani inspired by one of Nintendo’s most popular games, Super Mario Bros! If you guys like designs with game themes, please let me know so I can make more!
mario2
Ik heb niet veel producten gebruikt voor deze nail art. Natuurlijk ben ik begonnen met een base coat (6 in 1, ANNY) en heb ik mijn nagels blauw gelakt met Pepperminty van Ciaté London. Vervolgens ben ik met acrylverf, dotting tool en nail art penseel aan de slag gegaan om de tekeningen te maken. Ten slotte heb ik een top coat gebruikt (6 in 1, ANNY) om het design te beschermen.

I didn’t use a lot of products for this manicure. I started with a base coat (6 in 1, ANNY) and I painted my nails blue with Pepperminty by Ciaté London. I used acrylic paints, a dotting tool and nail art brush for the nail art part. I finished with a top coat (6 in 1, ANNY) to protect my design.
mario1
Wat vinden jullie van dit design?
What do you think of this design?

XOXO Kirsten ♥

Gepubliceerd door

4 reacties op ‘Super Mario Bros Nail Art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s