Nails VS. Nails #8: Christmas Edition

nailsvsnails1
Omdat het morgen Kerst is (yay!), hadden Kim en ik samen besloten om deze maand een feestelijk nail art design te maken voor onze Nails VS. Nails. Benieuwd naar wat wij verstaan onder een ”feestelijk design”? Kijk dan snel verder!

It’s Christmas tomorrow (yay!), so Kim and I decided to paint two festive nail art designs for this month’s Nails VS. Nails. Curious to find out which designs we created with this festive theme? Just keep reading!

img_0075

Kim’s nail art design

Kim: ”Druk druk, helaas had ik geen tijd om een leuke nailart te maken met nagellak, maaaar gelukkig heb ik een leuke gellak creatie gemaakt bij een vriendin laatst! We zijn gek op glitters en deze nail art moest dus wel een heleboel glitters hebben, ook wilde ik graag mijn nieuwe stempelplaatjes uitproberen. Het resultaat is erg leuk geworden vind ik! Echt feestdag proof!”
FullSizeRender-4
Ik vind de manicure van Kim heel erg leuk geworden! Bij Kerst horen glitters, en die komen zeker terug in Kims nail art design. De glitters gaan ook mooi samen met het mooie, witte patroontje. Dit zou ook een perfect design kunnen zijn voor een bruid nail art! 
Wil je meer nail art van Kim zien? Kijk dan zeker eens even op haar blog: https://blossomslife.wordpress.com/

I really really like Kim’s manicure! Christmas and glitters go perfect together, and you can definitely find lots of glitter in her nail art design. The white lace pattern looks really chic together with the glitter, and I think this would be a gorgeous manicure for a wedding too!
Make sure to visit Kims blog if you would like to see more of her nail art designs: https://blossomslife.wordpress.com/

img_0075

My nail art design

Omdat ik vanwege de kerstvakantie weer wat meer vrije tijd heb, besloot ik om er deze keer weer helemaal voor te gaan met caviar beads en een leuke tribal print. Ik zat een tijdje te twijfelen of een tribal print nou wel zo feestelijk is, maar met de gouden en zilveren nagellak als basis vind ik het toch leuk geworden!

This month I had more time to create a fun manicure, and I really wanted to use my caviar beads again (so I did!). I also added a white tribal print to make this design a little bit different. At first I thought this wouldn’t be Christmassy at all, but with the silver and golden nail polish underneath the print I think it looks kinda cool!
IMG_9799
Welk design is jullie favoriet? 😉
Which design is your favorite? 😉

XOXO Kirsten

 

 

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s