Review: Fotoboek Fotofabriek.nl

IMG_9139
Hey allemaal! Vandaag heb ik geen nail art design voor jullie, maar wel een review van een ander gaaf product dat ik mocht testen: een fotoboek van Fotofabriek.nl! Uiteraard heb ik ervoor gekozen om het boek te vullen met verschillende manicures die ik de afgelopen tijd heb gemaakt, want dat hoort bij mijn blog toch? 😉  Benieuwd naar het resultaat en naar mijn mening over de kwaliteit van het fotoboek? Lees dan snel verder!

img_0075

IMG_9131

Wat is Fotofabriek.nl?
Fotofabriek.nl is een website waar je met eigen foto’s verschillende soorten fotoproducten kunt maken. Denk hierbij aan fotoboeken, agenda’s, kalenders en kaarten. Ik maak voor mijn blog veel foto’s en het is ook wel eens leuk om deze foto’s terug te kunnen kijken in een fotoboek in plaats van alleen op mijn website. Toen ik dus de kans kreeg om een fotoboek te testen, heb ik gelijk ja gezegd! Het fotoboek dat ik mocht maken was een een hardcover A4 fotoboek van 24 pagina’s. Dit lijkt misschien weinig, maar ik was toch een tijdje bezig om alle pagina’s te vullen!

IMG_9129

Het fotoboek wordt eerst gekeurd voordat het bij je thuis wordt afgeleverd. Er zit zelfs een kwaliteitslabel bij je bestelling (zie hierboven), zodat je kunt zien op welke punten het fotoboek allemaal wordt gecontroleerd. Ik heb ook wel eens fotoboeken thuis gekregen waarbij mijn foto’s ineens heel gek waren bijgesneden en waarvan de kleuren er niet mooi uitzagen, maar met zo’n extra controle is de kans hierop gelukkig veel kleiner!

img_0075

In bovenstaande video kun je alle pagina’s zien van het fotoboek dat ik heb gemaakt. Als jullie liever ook nog losse foto’s willen zien van de pagina’s, laat het mij dan gerust weten!

Mijn mening
Ik ben erg tevreden met het resultaat, de kleuren zijn mooi gebleven en de foto’s zien er scherp uit. Ondanks dat ik niet zo veel verstand heb van het maken van mooie fotoboeken, ziet het er aardig professioneel uit en ik ben er erg blij mee! Het is zeker een aanrader en de prijs valt ook mee. Een hardcover A4 fotoboek met 24 pagina’s kost €24,99 en dan heb je een boek van goede kwaliteit waar je lang plezier van hebt!

img_0075

Zelf een fotoboek maken?
Lijkt het je leuk om zelf ook zo’n fotoboek te maken? Dan hoef je alleen maar naar www.fotofabriek.nl of www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken te gaan en de gratis software te downloaden zodat je aan de slag kunt! Ik ben zelf niet zo’n held met ingewikkelde programma’s, maar het was overzichtelijk en ik had al snel door welke leuke opties ik allemaal toe kon gebruiken om mijn boek zo origineel mogelijk te maken!

IMG_9133
IMG_9135

XOXO Kirsten

Gepubliceerd door

Een reactie op “Review: Fotoboek Fotofabriek.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s