Black Lace Nail Art

IMG_0571
Het is al weer een poosje geleden dat ik een video tutorial heb gemaakt, maar vandaag komt daar verandering in! Voor mijn lace nail art design geïnspireerd door Jascha (IG @stylish_mom) heb ik een tutorial gemaakt die terug te vinden is op mijn YouTube kanaal en op mijn blog. Kijken jullie mee?

It has been a while since I last posted a video tutorial on my YouTube channel, but that’s going to change right now. Because today, I have a quick video tutorial on how to create this lace design yourself! I was inspired by the talented Jascha (IG @stylish_mom) and I mixed two of her designs into one manicure. Let’s take a closer look!

img_0075

Products used:

IMG_0108
♥ Base en top coat (6 in 1, ANNY)
♥ Lichtroze nagellak (Amazing Gracie, Ciaté London)
♥ Zwarte acrylverf *
♥ Nail art penseel
* Je kunt ook zwarte nagellak gebruiken in plaats van acrylverf, maar persoonlijk vind ik acrylverf veel fijner om mee te werken. Het droogt sneller dan nagellak, de kleuren zijn duidelijker en fouten kun je makkelijk wegwegen met een beetje water zonder de rest van je nail art design te beschadigen.

♥ Base and top coat (6 in 1, ANNY)
♥ Sheer pink nail polish (Amazing Gracie, Ciaté London)
♥ Black acrylic paint *
♥ Nail art brush
* You can also use a regular black nail polish instead of acrylic paint, but I personally find acrylic paint much easier to work with. Acrylic paint dries faster than nail polish, the colors are more vibrant and mistakes can be easily wiped off with water without damaging the rest of your nail art design.

img_0075

Pictorials:

Heart accent nail:
IMG_0563

Other nails:
IMG_0562

img_0075

YouTube Tutorial:

IMG_0234IMG_0198Wat vinden jullie van dit design?
Do you guys like this design?

XOXO Kirsten ♥

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s