Ciaté Mini Mani Month Adventkalender overzicht

Afbeelding
Kerst is helaas alweer voorbij, en alle vakjes van de Mini Mani Month Adventkalender zijn nu ook geopend. Ik heb mij in kunnen houden en netjes elke dag 1 vakje open gemaakt (ik wilde ze het liefst allemaal tegelijk open trekken!). Ik kwam deze super leuke adventkalender tegen op het internet, en die kon ik niet voorbij laten gaan! Ik heb de kalender op de Asos site gekocht, en daar is hij op dit moment nog steeds te koop voor 45,89EUR. Oké, het is niet bepaald een goedkope adventkalender, maar hij is wel super gaaf! De binnen- en buitenkant van de kalender zien er zo uit:
Afbeelding

Op de achterkant staat een overzicht van alle mini nagellakjes die in de adventkalender zitten. Er zit ook 1 nagellak bij die full size is, die kan je vinden achter deurtje nummer 24 🙂

Afbeelding

Hierboven staat het overzichtje van alle mini nagellakjes die in de adventkalender zitten. Er zit van alles bij: van basecoat tot glittertopcoat en van normale nagellak tot glitters en caviar pearls. Veel verschillende lakjes dus!
Ik heb zelf ook even alle kleuren uit de kalender gehaald en op kleur gesorteerd. De bovenste lakjes zijn een beetje overbelicht (sorry daarvoor!), maar dat is de basecoat en twee verschillende topcoats.

Afbeelding

Ik heb voorlopig weer genoeg nagellak in huis! De twee potjes die helemaal rechts onderin liggen naast de full size nagellak bevatten caviar pearls. In de eerste zitten blauwe, witte en zilverkleurige caviar pearls en in het andere potje zitten kerstkleuren (de naam van deze caviar pearls is dan ook heel toepasselijk Christmas Tree) in rood, goud en groen. De full size nagellak staat niet duidelijk op de achterkant van de adventkalender aangegeven maar dat is een roze glitter lak met de naam Serendipity.

Na alle deurtjes van de kalender geopend te hebben moest ik nog een plekje gaan bedenken voor al mijn nieuwe lakjes..het duurde even, maar ik heb een leuk plekje gevonden aan mijn muur! Hier staan ze op dit moment, ik vind het er wel leuk en overzichtelijk uit zien al zeg ik het zelf 🙂

Afbeelding

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

3 reacties op ‘Ciaté Mini Mani Month Adventkalender overzicht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s