Ciaté Snow Globe

foto 1 (2)
Snow Globe
is het eerste lakje uit de Ciaté mini mani month adventkalender. Het is een super mooie topcoat met een holografisch effect, en afhankelijk van het licht hebben de holografische gliters verschillende kleuren. Op de zwarte nagellak die ik gebruikt heb zien de glitters er groen/blauw uit. Deze topcoat kan ook zo op je nagels, maar dan is het effect lang niet zo leuk! Ik vind zelf dat Snow Globe er het mooiste uitziet op een donkere nagellak zoals zwart en donkerblauw. Dan vallen de glitters namelijk het beste op en wordt het holografische effect ook mooier.

Ik heb Snow Globe gebruikt over de basislak City Blackout van NYC.
Image
Image
Image

Wat vinden jullie van deze topcoat?

xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

5 reacties op ‘Ciaté Snow Globe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s