I Love… super soft hand lotion

Image

Als je nagels mooi gelakt zijn, dan horen daar natuurlijk ook super zachte en verzorgde handjes bij! Vandaag heb ik een review voor jullie over de hand lotion van het merk I Love…, mijn favoriete handcrème van dit moment (dat komt mede door de heerlijke geur die er aan de lotion zit!)

Er zijn in totaal 7 soorten van deze hand lotions met ieder een aparte geurcombinatie:
1) Blueberry & Smoothie
2) Vanilla & Ice Cream
3) Lemon & Limes
4) Coconut & Cream
5) Mango & Papaya
6) Strawberries & Milkshake
7) Raspberry & Blackberry

Image

Van de hand lotions heb ik alleen Blueberry & Smoothie (zie foto), maar van hetzelfde merk heb ik wel alle bubble bath & shower crèmes. Deze shower crèmes hebben precies dezelfde geurcombinaties als de hand lotions, dus ik kan jullie vertellen dat alle 7 combinaties verukkelijk ruiken! Coconut & Cream en Strawberries & Milkshake ruiken wat zoeter dan de andere geurcombinaties. De rest van de geuren ruiken allemaal lekker fris en fruitig.
Ik moet wel zeggen dat de shower crèmes sterker ruiken dan de hand lotion. De geuren van de hand lotion ruik je wel duidelijk, maar het is gelukkig niet zo dat je naar een lopende snoepwinkel ruikt 😉 Zodra de hand lotion intrekt, verdwijnt de geur ook geleidelijk.

Image

Een voordeel van deze hand lotion is dat hij snel intrekt. Je loopt dus niet een half uur rond met vettige en plakkerige handen 😉 Ook heb je niet veel lotion nodig om je handen in te smeren. Het kan natuurlijk wel, maar dan zijn je handen langer vettig en dan ben je sneller door je leuke tube hand lotion heen! (ik heb op de foto wel redelijk wat lotion op mijn hand zitten, maar dat is alleen om de lotion goed te kunnen laten zien.)

Ingrediënten
Image

Er zitten heel wat ingrediënten in deze hand lotion! Er zit onder andere shea butter en coconut oil in, en Paraffinum liquidem (ehh, wat??). Paraffinum liquidem is een minerale olie, en het zorgt voor een lekker zacht huidje. Het is een ingrediënt dat al meer dan 100 jaar gebruikt wordt in verschillende verzorgingsproducten. Niks engs dus! Er zit ook een vochtinbrengend ingrediënt in (glycerine). Dit zijn de belangrijkste ingrediënten. Er zitten uiteraard nog veel meer ingrediënten in met allerlei lange scheikundige namen die nauwelijks uit te spreken zijn, maar gelukkig bestaat er zoiets als Google die je verder kan helpen met deze ingewikkelde ingrediënten en hun werking 😉 Daar heb ik geen verstand van!

Waar te koop? + Prijs
De hand lotions  van I Love… zijn te koop bij de Douglas, en een tube van 75ml kost €5,95. Niet echt de goedkoopste handcrème die er bestaat, maar dan heb je wel een hele fijne en zuinige handcrème met een heerlijke geur! Het is zeker het proberen waard!

Image

xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘I Love… super soft hand lotion

  1. Fijne en uitgebreide review! Ik ben gek op de producten van I Love… maar heb de handlotions nog niet geprobeerd, maar ik denk dat ik dat nu toch maar eens moet gaan doen 🙂 Ik ga je volgen op Bloglovin’ 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s