Nieuwe blognaam: Once Upon a Blog

fotooo
Even een kort berichtje tussendoor om verwarring te voorkomen. Ik heb vanaf vandaag een nieuwe blog- en domeinnaam, Once Upon a Blog.

Een goede blognaam verzinnen, wat is dat moeilijk zeg! Ik ben begonnen met de naam Nail Art Nation, maar ergens was ik toch nog niet helemaal tevreden. Nail Art Nation staat eigenlijk alléén voor nail art. Dit is ook wel het hoofdonderwerp waar ik vooral over wil blijven bloggen, maar ik zou het ook vaker willen hebben over andere onderwerpen en producten. Maar dan zou de naam weer niet goed bij mijn blog passen…dilemma!

Ook wilde graag een eigen domeinnaam (dus bijv. niet mijneigensite.wordpress.com, maar mijneigensite.nl), en een heleboel leuke namen waren al bezet. Zo jammer!

Na een hele lijst te hebben gemaakt met eventuele namen voor mijn blog had ik eigenlijk nog steeds geen favoriet gevonden. Tot het Eureka-moment ineens kwam haha 😀 Eindelijk kwam ik op een leuke en originele (hoop ik!) naam: Once Upon a Blog! Ik zocht snel of de domeinnaam al bezet was, en het bleek dat deze nog vrij was. Yes! Dus vanaf vandaag heeft mijn blog een nieuwe naam, en die zal niet zo snel meer veranderen. Ik ben er blij mee 🙂

Mijn favoriete serie op dit moment is Once Upon a Time op Net5. Ik denk dat dit de grootste reden is geweest dat ik ineens op deze blognaam kwam haha!
(Ik kwam er trouwens achter dat  Once Upon a Time ineens niet meer uitgezonden wordt op Net5, neeeee wat moet ik nu gaan kijken dan?!?! Nu zal ik nooit weten hoe het verder gaat *snik*)

Dat was wel zo’n beetje wat ik jullie wilden vertellen. Hopelijk vinden jullie de nieuwe blognaam leuk!

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s