O.P.I Couture de Minnie Runway Minnies swatches & review

Afbeelding
Een maandje geleden deed ik via Facebook mee aan een Sinterklaas winactie van de Douglas. Je mocht opgeven wat jij het liefst in je schoentje zou willen hebben voor Sinterklaas. Ik win eigenlijk nooit wat, maar toch blijf ik het altijd proberen. 😛  Na een tijdje werden de winnaars bekend gemaakt van de winactie…en ik stond er gewoon tussen! Woehoee!! Ik had vier mini nagellakjes van OPI gewonnen uit de Couture de Minnie collectie, echt super leuk! De kleuren vind ik ook erg mooi en meisjesachtig, rood en roze. Ik was natuurlijk helemaal blij. 😀 Een weekje later mocht ik mijn cadeau ophalen bij de Douglas, en er werd gelijk een foto gemaakt van mij met mijn cadeautje (dus misschien zien jullie mij nog voorbij komen in de komende Douglas Magazine haha!).

Vandaag laat ik jullie de swatches zien van deze vier mini nagellakjes.

Afbeelding

A Definite Moust-Have
Afbeelding
Afbeelding
A Definite Moust-Have
is een combinatie van de kleuren rood en roze. Het is een erg glanzende lak, maar dat vind ik juist mooi staan. De nagellak dekt ook goed, ik heb twee laagjes aangebracht en dat is voldoende voor een mooi resultaat.

Magazine Cover Mouse
AfbeeldingAfbeelding
Magazine Cover Mouse
is een liquid sand nagellak. Na één laagje dekt deze nagellak al goed, maar als je echt van diep rood houdt dan zou ik twee laagjes aanbrengen (op de foto’s zie je ook twee laagjes). Bij slechts één laag is de kleur lichter, een beetje oranje/rood. Een bijkomend voordeel van liquid sand nagellak is dat het snel opdroogt. Als je een ongeduldig type bent , dan is liquid sand nagellak dus perfect voor je! 😉

Chic From Ears to Tail
Afbeelding
Afbeelding
Chic From Ears to Tail
is een schattige roze nagellak. De kleur op de foto’s kloppen niet helemaal, want deze lak is in het echt wat minder fel en wat meer baby roze. Deze lak is wel wat lastiger aanbrengen. Hij dekt niet zo goed als de andere lakjes, ik heb twee dikkere lagen aangebracht en dan ziet het er wel redelijk dekkend uit. Maar het is wel een hele leuke kleur!

Innie Minnie Mighty Bow
AfbeeldingAfbeelding

Innie Minnie Mighty Bow vind ik persoonlijk de mooiste nagellak uit de Couture de Minnie collectie. Het is een felrode lak met een beetje een glinstering erin, en na twee laagjes dekt deze lak goed. Er blijft een mooie glans op de nagellak zitten, ook als de nagellak al goed droog is. Dit is echt een mooie rode kleur die iedereen goed staat!


Size & Prijs

De mini-nagellakjes hebben elk een inhoud van 3,75 ml. Klein maar fijn dus! Voor ongeveer hetzelfde bedrag als één full size nagellak heb je een mini-pack van OPI met vier verschillende kleuren nagellak. Dat is dus een hele mooie optie als je graag OPI nagellak wilt hebben maar er niet te veel geld aan uit wilt geven! Om precies te zijn kost één full size nagellak (met een inhoud van 15 ml) van OPI €14,25, en een mini-pack kost €18,95. Het is iets duurder, maar dan heb je wel gelijk vier leuke lakjes van een goede kwaliteit.

AfbeeldingAfbeelding

Wat vinden jullie van deze OPI collectie?

xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

5 reacties op ‘O.P.I Couture de Minnie Runway Minnies swatches & review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s