Easy Palm Tree Nail Art

Image
Vandaag heb ik een hele simpele palm tree nail art voor jullie. Je hebt niet veel nodig voor deze nail art en het is zo klaar. Lekker makkelijk als je niet veel tijd hebt en toch wat leuks op je nagels wilt! Ik heb de volgende nagellakjes gebruikt, maar je kan natuurlijk ook andere kleuren gebruiken (neon groen staat ook erg mooi!):

Image
1. Een basecoat en topcoat (Underwear en Speedcoat – Ciaté)
2. Witte nagellak (Snow Virgin – Ciaté)
3. Groene nagellak (Vendôme Emerald – L’oreal Color Riche)
4. gouden nagellak (Goldfinger – Catrice)
5. Optioneel: Gouden glitter nagellak (Party Shoes – Ciaté)
+ een satéprikker

Deze nail art is helemaal niet moeilijk om te maken, maar voor de duidelijkheid zal ik het nog even in drie stappen uitleggen:
Image
Stap 1:
Lak je duim en middelvinger wit, je wijsvinger en pink groen en je ringvinger goud. Ik heb van elke kleur 2 lagen aangebracht zodat het goed dekt. Als de gouden nagellak droog is kan je er nog een nagellak over doen met gouden glitters voor een leuk effect, maar dat is optioneel.
Stap 2:
Bij stap 2 werk je alleen aan je middelvingers en je duimen. Pak je satéprikker en je groene nagellak erbij. Neem een papiertje en doe daar wat van je groene nagellak op. Met de satéprikker dep je voorzichtig in de groene nagellak en vervolgens teken je daarmee de bladeren van de palmbomen (zie foto). Het hoeft helemaal niet zo precies, mijn palmbomen zijn ook niet perfect maar het gaat om het idee. 😉
Stap 3:
Nu ga je de palmbomen af maken met gouden nagellak. Doe wat gouden nagellak op een papiertje en gebruik de andere kant van de satéprikker (de kant die nog schoon is) om in de nagellak te dippen. Vervolgens maak je streepjes onder de groene palmboom bladeren. Makkelijker kan haast niet! Als alles droog is bescherm je je nail art creatie met een topcoat en dan ben je klaar.

Image

Wat vinden jullie van deze simpele en zomerse nail art?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

7 reacties op ‘Easy Palm Tree Nail Art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s