Cute Owl Nail Art

owlnails
Hey allemaal, vandaag heb ik een leuke owl nail art voor jullie! Hij is niet helemaal geworden zoals ik wilde (ik heb eigenlijk kwastjes nodig zodat ik strakkere lijnen kan trekken) maar ik vind hem wel schattig 🙂 Voor deze nail art heb je de volgende dingen nodig:
– Zilveren nagellak
– Witte nagellak
– Zwarte nagellak
– Oranje nagellak
– Basecoat en topcoat
– Dotting pen + satéprikker

Ik heb deze nail art in de volgende stappen gedaan:
Image

Stap 1:
Breng een basecoat aan om je nagels te beschermen en lak al je nagels zilver, maar laat een halvemaanvorm open aan de bovenkant van je nagels. Je duimen lak je helemaal zilver, hier komen geen uiltjes op.

Stap 2:
Met een witte nagellak ga je de ogen en de buikjes van de uilen maken. Met een dotting pen stip je de ogen op je nagels, en met de kwast van je nagellak maak je voorzichtig in een halve cirkel de buikjes onderaan je nagels.

Stap 3:
Deze stap ging bij mij niet helemaal zoals ik wilde, omdat ik eigenlijk niet de juiste materialen heb om vloeiende lijnen te maken. Als je nagellakkwastjes hebt, dan gebruik je die voor stap 3, en anders gebruik  je een satéprikker. Eerst het makkelijke gedeelte: pak je dotting pen er nogmaals bij en maak kleinere zwarte stippen in de ogen van de uiltjes. Dit worden de pupillen.
En nu komen de zwarte lijnen (O jee!). Doe wat zwarte nagellak op een papiertje en dip hier in met je kwast / satéprikker. Vervolgens trek je voorzichtig een lijn om de witte buikjes heen en bovenaan je nagels, onder het halvemaanvormige stuk dat je niet hebt gelakt, trek je ook een zwarte lijn.

Stap 4:
Het moeilijkste heb je nu al gehad. Het enige wat nu nog gedaan moet worden zijn de zwarte streepjes in de buikjes van de uilen (dat doe je met een satéprikker), en de oranje snaveltjes (die maak je ook met een sateprikker door voorzichtig omgekeerde driehoekjes te tekenen). Als alles goed droog is bescherm je je nail art creatie met een topcoat en dan ben je klaar!

Image

Image

Wat vinden jullie van deze nail art?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

8 reacties op ‘Cute Owl Nail Art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s