Therme Thalasso Shower Gel & Zen White Lotus Shower Satin

Afbeelding
Laatst heb ik deze doucheproducten van Therme Skincare cadeau gekregen, en na ze allebei gebruikt te hebben leek het mij wel leuk om hier een review over te schrijven. Deze shower gels zijn wel wat anders dan dat ik gewent ben, want deze producten zijn pH neutraal en zeepvrij en hebben daarom geen sterke geur (wat ik persoonlijk wel een beetje jammer vind!). Maar het zijn hierdoor wel fijne producten voor de gevoelige en droge huid.

De verpakking
Afbeelding
Beide shower gels zitten in een witte tube van 75 ml met een strak uiterlijk. Voorop staat de naam van de douchegel met een bijpassende afbeelding en onderaan staan de belangrijkste ingrediënten. Op de achterkant van de tubes staat een korte beschrijving van het product. Een simpele verpakking dus, maar wel mooi.

Thalasso Shower Gel
De eerste shower gel die in de verpakking zit is de Thalasso Shower Gel met zeealgen en mineralen. De gel heeft een blauwe kleur en is vrij dik, waardoor je niet veel shower gel nodig hebt. Er zit een beetje een aparte geur aan, het is zeker geen vieze geur maar je moet er even aan wennen (ik heb denk ik te veel zoete doucheproducten in mijn bezit!). Het ruikt een beetje naar de zee en het strand…Lastig om te beschrijven! De shower gel schuimt wel, maar lang niet zo heftig als de meeste douche gels die ik gebruik. Ik hou juist wel van een lekkere schuimboel, dus dat was wel een beetje jammer. Na het douchen voelt mijn huid wel lekker zacht aan, dat is weer een pluspunt!
Afbeelding
Therme geeft de volgende beschrijving over de Thalasso Shower Gel:
Afbeelding

Zen White Lotus Shower Satin
De tweede shower gel is de Zen White Lotus Shower Satin met zijde en macadamia olie. Deze gel heeft een witte kleur en is minder dik. Net als de Thalasso Shower Gel schuimt ook deze gel niet echt goed. Er zit wel een lekkere subtiele lotus geur aan de shower gel, die je na het douchen ook nog blijft ruiken. Niet te heftig, maar je ruikt de rest van de dag nog wel lekker fris naar lotus. Na het douchen heb ik niet echt het gevoel dat ik een zijdezacht huidje heb, maar het is wel een fijne gel die verzorgend is en mijn huid zeker niet uitdroogt.
Afbeelding
Therme geeft de volgende beschrijving over de Zen White Lotus Shower Satin:
Afbeelding

Over het algemeen ben ik tevreden over beide shower gels. Je hebt niet veel gel nodig waardoor je lang met een tube doet, en de shower gels verzorgen de huid goed. Het is alleen jammer dat ze niet zo goed schuimen. Zou ik deze shower gels opnieuw nemen als deze tubes op zijn? Ik weet het niet. Ik denk persoonlijk dat ik toch ga voor de shower gels met fruitige en zoetige geuren, dat past toch wat meer bij mij. Maar als je van subtiele en natuurlijke geuren houdt of als je een gevoelige huid hebt, dan zijn deze shower gels helemaal perfect voor jou! 😀

Waar te koop? 
Deze cadeauverpakking heb ik gekregen, ik weet dus niet waar deze te koop is en hoe duur hij is. Maar naast deze kleinere tubes van 75 ml zijn er ook tubes van 200 ml te koop voor €4,29 bij o.a. de Douglas.

Afbeelding

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

3 reacties op ‘Therme Thalasso Shower Gel & Zen White Lotus Shower Satin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s