Black Cat Nail Art

Afbeelding
Voor de nail art van vandaag heb ik een keertje geen gebruik gemaakt van al mijn Ciaté lakjes maar van Catrice nagellak en bruine glitters. Deze nail art is heel simpel (al zijn de glitters wel lastig te vewijderen van je nagels :P). Kijken jullie mee?

Ik heb de volgende dingen gebruik voor mijn nagels:
♥ Basecoat + Topcoat
♥ Bruine of zwarte glitters (uit een potje)
♥ Paarse nagellak (Forget-Me-Not – Catrice)
♥ Gouden nagellak (Goldfinger – Catrice)
♥ Zwarte nagellak (City Blackout – NYC)
♥ Dotting tool of nail art penseel
Afbeelding

Ik heb dit keer geen stappenplan met foto’s gemaakt, omdat deze nail art niet ingewikkeld is. Maar voor de duidelijkheid zal ik het hier nog wel even kort beschrijven:
Afbeelding
Stap 1: De Basislaag
Breng een basecoat over al je nagels aan. Als deze droog is, lak je je ringvinger paars en breng je over de rest van je nagels nogmaals een laagje basecoat aan. Terwijl de tweede laag basecoat nog nat is, strooi je er glitters overheen tot je hele nagels bedekt zijn met de glitters. Druk de glitters voorzichtig aan en veeg het te veel aan glitters van je nagels met een kwastje of blaas ze er voorzichtig af. Dit kun je het beste nagel voor nagel doen, dus eerst een tweede laag basecoat over de pink, glitters erover, dan een tweede laag basecoat over de middelvinger, glitters erover etc.
Stap 2: Zwarte Kat
Nu ga je de zwarte kat op je ringvinger maken. Lak met een zwarte nagellak 1/3 deel van de onderkant van je nagel zwart. Teken er vervolgens met een dotting tool of een nail art penseel twee oortjes bovenop door twee driehoekjes te tekenen. Als de zwarte lak droog is pak je de dotting tool en een gouden nagellak en zet je twee grote stippen onderaan de kop van de kat. En om de ogen helemaal af te maken trek een verticale zwarte streep in het midden van elk oog, dat zijn de pupillen van de kat.
Breng een topcoat aan over je nagels (ik heb geen topcoat aangebracht over de glitters, maar dit kan natuurlijk wel) en dan is je nail art design klaar!

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Wat vinden jullie van deze nail art?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

7 reacties op ‘Black Cat Nail Art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s