a-MAZE-ing Nail Art

Afbeelding
Vandaag heb ik weer een nail art design voor jullie met vrolijke kleurtjes. Ik wist eerst niet zo goed wat de titel van deze blogpost moest worden, want waar lijkt deze nail art eigenlijk op? Vierkantjes of strepen? Ergens vond ik het wel een beetje lijken op een doolhof met al die lijnen en paden er tussen, dus het moest iets worden met het woordje ‘maze’. Ineens kreeg ik een creatief momentje en heb ik er a-maze-ing van gemaakt, een mix van amazing en maze (wow) 😀 Haha, terug naar de nail art van vandaag!

Afbeelding
Ik heb dit keer geen dotting tool gebruikt maar een French Manicure nagellak van de Hema met een speciaal dun kwastje waar ik de witte lijnen mee getekend heb. Verder heb ik de volgende nagellakjes gebruikt:
♥ Basecoat + Topcoat (Underwear + Speedcoat,  Ciaté)
♥ Paarse nagellak (Sugar Plum,  Ciaté)
♥ Bauwe nagellak (Ferris Wheel,  Ciaté)
♥ Roze nagellak (Kiss Chase,  Ciaté)
♥ Rode nagellak (Boudoir, Ciaté)
♥ Witte nagellak (French Manicure, Hema)
Afbeelding

Dit zijn de drie stappen die ik heb gebruikt om het design te maken:
Afbeelding
Stap 1: De Basislaag
Breng eerst een basecoat aan over al je nagels. Vervolgens lak je de helft van je nagel in de ene kleur en de andere helft in een andere kleur. Ik heb dit gewoon met het nagellakkwastje gedaan. Je hoeft natuurlijk niet dezelfde kleuren te kiezen als in mijn design, neon kleuren staan hier ook erg leuk en je kunt ook met verschillende tinten van 1 kleur werken (bijv. zwart, donkerblauw, blauw, lichtblauw).
Stap 2: Plusjes maken +
Teken op elke nagel een + met een nail art penseel of een witte striper. Zorg ervoor dat beide lijnen elkaar in het midden overlappen voor de volgende stap.
Stap 3: Details
Nu is elke nagel verdeeld in vier gelijke vakken. In elke vak teken je nu nog 2 hoekjes, een grote en een kleinere (zie foto 3). Alle hoeken moeten naar het midden wijzen. Dit doe je weer met een nail art penseel of een witte striper. Als alles goed droog is, breng je nog een topcoat aan over je design en dan ben je klaar!

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Wat vinden jullie van deze a-MAZE-ing nail art? 😉

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

4 reacties op ‘a-MAZE-ing Nail Art

    1. Dankjewel! Haha ik vind het wel leuk woord! Met zwarte en donkere nagellak kan ik ook ineens niet meer lakken (bij die kleuren valt het gewoon heel erg op als je knoeit haha), dan zie je het overal op mijn vingers zitten 😛

      1. Bij de kruidvat heb je voor een paar euro een ‘correctorpen’. Daarmee kan je heel makkelijk je uitschieters weghalen! Ik gebruik hem zelf ook, werkt erg goed.

      2. Super handig! Ik heb dat soort pennen ook wel op internet gezien maar daar vond ik ze vrij prijzig. Maar als je ook hem ook voor een paar euro bij de Kruidvat kunt kopen dan ga ik daar zeker een keertje kijken 🙂 Thanks! xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s