Disney Frozen Nail Art: Olaf

Afbeelding
Laatst had ik een aantal nail art artikelen besteld om meer verschillende designs te kunnen maken, waaronder penselen, dotting tools en een matte topcoat van China Glaze. Twee dagen geleden kwam het pakketje en ik kon niet wachten om al mijn nieuwe spulletjes uit te proberen. Dit is mijn eerste nail art design waarbij ik gebruik heb gemaakt van een penseel. Het gaat nog niet helemaal soepel, vooral omdat ik met links teken terwijl ik zelf rechts ben, maar met veel oefenen zal het vast wel beter worden. Ik heb vandaag gekozen om een leuk ‘Frozen’ design te maken met Olaf erop 😀 Kijken jullie mee?

Ik heb de volgende dingen gebruikt om het design te maken:
♥ Basecoat & Topcoat (First and last, China Glaze)
♥ Witte nagellak (Safari)
♥ Zwarte nagellak (Safari)
♥ Lichtblauwe nagellak (Ferris Wheel, Ciaté)
♥ Glitter nagellak (Locket, Ciaté)
♥ Oranje nagellak (Hopscotch, Ciaté)
♥ Penseel
♥ Dotting tool
Afbeelding

Vervolgens was ik zo enthousiast aan het tekenen met mijn nieuwe penseeltjes dat ik compleet was vergeten om stap voor stap foto’s te maken, oeps! Hier vind je een filmpje van Cutepolish waar uitgelegd wordt hoe je Olaf het beste kunt tekenen.
Stap 1: De basislaag
Breng eerst een basecoat aan over je nagels en lak ze daarna allemaal lichtblauw.
Stap 2: Olaf
Dan komt het lastigste gedeelte, de sneeuwman op je ringvingers. Hier is nogmaals de link naar het Youtube kanaal van Cutepolish voor een heldere uitleg hierover. Het is voor mij namelijk een beetje lastig om dit stap voor stap te beschrijven zonder foto’s erbij!
Stap 3: Glitters en topcoat
Breng op de uiteinden van je nagels (behalve op je ringvingers) wat glitter nagellak aan voor een leuk sneeuw effect en eindig met een topcoat over al je nagels ter bescherming.

Ik heb een paar foto’s gemaakt met een glanzende topcoat en een paar met de matte magic topcoat van China Glaze (die wilde ik zo graag uitproberen hihi 😀 )
Dit zijn de foto’s met de glanzende topcoat:
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

En hieronder de foto’s met de matte magic topcoat:
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Wat vinden jullie van deze grappige ‘Frozen’ nail art?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

8 reacties op ‘Disney Frozen Nail Art: Olaf

    1. Dank je wel! Ik maak niet elke dag een nail art hoor. Soms maak ik wat om de dag en soms om de 2 dagen, dat verschilt een beetje per week (als ik moet werken mag ik geen nagellak dragen dus dan kan ik jammer genoeg ook niks op mijn blog plaatsen!).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s