White & Gold Nail art

Afbeelding
Vandaag heb ik een nail art design gemaakt met op elke nagel een ander ontwerp. Ik heb gekozen voor de kleuren wit en goud, omdat ik deze kleuren samen erg mooi en chic vind staan. Het past bij bijna elke gelegenheid en het ziet er vrolijk uit. Kijken jullie mee?

Ik heb de volgende dingen gebruikt om het design te maken:
♥ Basecoat en Topcoat (First and last, China Glaze + matte magic topcoat, China Glaze)
♥ Witte nagellak (Wit, Safari)
♥ Gouden nagellak (Goldfinger, Catrice)
♥ Gouden glitter nagellak (Party Shoes, Ciaté)
♥ Groene nagellak (Vendômé Emerald, L’Oréal Paris)
♥ Koperkleurige / Oranje nagellak (Max Factor)
♥ Striping tape
♥ Dotting tool
♥ Sponsje
Afbeelding

Dat zijn veel meer spulletjes dan ik normaal gebruik voor een nail art design, maar dat komt omdat elke nagel weer wat anders wordt. Ik heb mijn nagels in de volgende stappen gelakt:
Afbeelding
Stap 1: De basislaag
Breng eerst een basecoat aan over je nagels en lak vervolgens je pink en je wijsvinger goud, en de rest van de nagels wit.
Stap 2: Pink en ringvinger
Eerst beginnen we met de pink en de ringvinger. Op je pinken zet je met een penseel of een striper een aantal verticale strepen. Op je ringvinger maak je een aantal rozen door de volgende stappen te volgen:
– Zet met een dotting tool een aantal gouden stippen op je ringvinger.
– Met een dotting tool en de koperkleurige nagellak zet je een stipje of een streepje in het midden van elke gouden stip en trek je er lijnen omheen. Dit hoeft niet zo precies, je mag zelf weten of je een cirkel om de gouden stippen zet of dat je een aantal korte gebogen lijntjes in en om de gouden stippen maakt.
– Als laatste maak je met een groene nagellak en een dotting tool een paar blaadjes om de rozen. Ook dit hoef je niet zo precies te doen, zet gewoon een paar streepjes om de rozen heen.
Stap 3: Middelvinger, wijsvinger en duim
Op je middelvinger maak je een ombre effect met een sponsje en gouden nagellak. Voor meer uitleg over het maken van een ombre effect kan je op YouTube naar tutorials zoeken of naar een van mijn eerdere blogposts kijken waar ik ook gebruik heb gemaakt van een ombre effect. Op je wijsvinger maak je een patroontje met striping tape (wees creatief! 😀 ) en als de tape goed op je nagel zit dan lak je er over heen met witte nagellak. Als de witte nagellak nog nat is, haal je de striping tape er weer voorzichtig vanaf. Dit gaat het beste met een pincet. Je duimen heb je wit gelakt, en hier breng je heel simpel een gouden glitter nagellak overheen.
Breng ten slotte een topcoat over je nagels aan en je bent klaar!

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Wat vinden jullie van deze nail art?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

6 reacties op ‘White & Gold Nail art

    1. Dankjewel! Ik vond het uiteindelijk niet super moeilijk om te maken (als je nagel voor nagel werkt valt het reuze mee) maar er gaat wel aardig wat tijd in zitten hoor haha! 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s