Celebrity Nail Art: Lady Gaga – Poker Face

Afbeelding
Vandaag heb ik een nail art design voor jullie gemaakt dat geïnspireerd is op het design dat Lady Gaga op haar nagels heeft in haar muziekvideo Poker Face. Het is een makkelijk design en je hebt er niet veel voor nodig. Kijken jullie mee?

Ik heb de volgende dingen gebruikt voor het design:
♥ Basecoat en topcoat (First and last, China Glaze)
♥ Zwarte nagellak (Zwart, Safari)
♥ Roze of rode micro parels
♥ Zilveren steentjes
♥ Dotting tool
Afbeelding
Op de afbeeldingen hierboven heb ik twee soorten steentjes staan, de steentjes die links in de verpakking zitten zijn steentjes waar al een plaklaagje aan zit, die kun je als een stikker op je nagel plakken. Maar ik heb gemerkt dat het plaklaagje vaak achter blijft op het kartonnetje en dan heb je er niet zo veel meer aan. Ik heb de steentjes op de linker foto gebruikt, deze zijn precies hetzelfde maar je moet ze alleen zelf vastplakken op je nagels met nagellak of nagellijm.

Afbeelding
Ik heb deze keer geen stap voor stap foto’s gemaakt omdat je eigenlijk alleen je nagels zwart hoeft te lakken, de steentjes en micro parels er op drukt met een dotting tool als de zwarte lak nog nat is en de boel laat drogen. Er zitten verder geen lastige details in. Let er alleen wel op dat, als je nog een topcoat over je design aan wilt brengen, de kleuren van de micro parels kunnen vervagen of uit kunnen lopen. Druk daarom niet te hard met je nagellak kwastje, het is zelfs het makkelijkst om gewoon een druppel topcoat op de micro parels (dat zijn dus alleen de roze pareltjes) te laten vallen en dan verspreid de topcoat zich vanzelf.

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Wat vinden jullie van dit design? En zouden jullie vaker celebrity nail art designs willen zien?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

6 reacties op ‘Celebrity Nail Art: Lady Gaga – Poker Face

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s