Guess Denim Design

Afbeelding
Ik zat laatst op Instagram te zoeken naar nieuwe designs voor op mijn nagels, toen ik het account van @nailsbymiawrrr tegen kwam. Ik zag een super leuk denim design dat zij had gemaakt en ik besloot om hem na te maken. Kijken jullie mee?

Ik heb de volgende nagellakjes gebruikt:
♥ Basecoat en topcoat (First and last, China Glaze) + Matte topcoat (Matte magic, China Glaze)
♥ Donkerblauwe nagellak (Blackberry, Barry M.)
♥ Witte nagellak (Wit, Safari)
♥ Rode nagellak (Boudoir, Ciaté)
♥ Gouden nagellak (Goldfinger, Catrice)
♥ Zilveren nagellak of ronde zilveren studs (Fit for a Queen, Ciaté)
+
♥ Sponsje
♥ Dotting tool
♥ Penseel
Afbeelding

Voor de duidelijkheid heb ik het design dit keer in 5 stappen gefotografeerd:
Afbeelding
Stap 1: De basislaag
Lak al je nagels donkerblauw. Ik heb twee lagen ”Blackberry” van Barry M. aangebracht voor een goede dekking.
Stap 2: Denim effect
Als de donkerblauwe nagellak nog niet helemaal droog is begin je al met stap 2. Neem een (make-up) sponsje en breng daar wat witte nagellak op aan. Dep vervolgens met het sponsje over je hele nagel zodat de witte en de donkerblauwe nagellak met elkaar mixen. Doe dit bij elke nagel tot ze allemaal voorzien zijn van een denim effect.
Stap 3: Lijnen en witte driehoeken
Met een nail art penseel en nagellak ga je nu donkerblauwe lijnen en witte driehoeken tekenen. Op de linkerkant van beide pinken trek je een donkerblauwe verticale streep. Op je ringvingers teken je in het midden een witte omgekeerde driehoek. Op je middelvingers doe je hetzelfde, alleen komt de driehoek hier bovenaan je nagel te staan. Om deze driehoek trek je donkerblauwe lijnen, en onderaan de driehoek maak je nog een verticale lijn naar beneden. Op je wijsvingers maak je nog broekzakken met donkerblauwe nagellak.
Stap 4: Rits en strepen
Nu staan er een aantal lijnen en vormen op je nagels met donkerblauwe nagellak. Aan beide kanten van deze lijnen en vormen zet je vervolgens kleine, witte streepjes. Daarna teken je met een penseel nog een gouden rits op je middelvingers door hele kleine, horizontale streepjes te zetten aan de binnenkant van de donkerblauwe lijnen.
Stap 5: Guess logo
Ten slotte maak je het Guess logo op je ringvingers af met rode nagellak. Maak de buitenste randen van de witte driehoek rood en zet in het midden een rode vraagteken.
Dit staat niet op de foto bij stap 5, maar ik heb nog twee zilveren stippen aan de puntjes van de broekzakken op mijn wijsvingers gemaakt met een dotting tool. Als je zilveren (of gouden) ronde studs hebt dan kun je die natuurlijk ook gebruiken. Breng nog een (matte) topcoat aan over je nagels en dan is je denim design klaar!

Afbeeldingdd10dd2AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Wat vinden jullie van dit denim design?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

Een reactie op “Guess Denim Design

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s