L’oréal Paris – Sequin Explosion

Afbeelding
Vandaag heb ik een swatch voor jullie (met veel foto’s!) van de glitter lak Sequin Explosion van L’Oréal Paris. Het is een kleurrijke lak met verschillende maten en vormen glitters die het best tot zijn recht komt als je hem als topcoat draagt over een donkere of witte nagellak. Kijken jullie mee? 

AfbeeldingAfbeelding
Ik vind de nagellak flesjes van L’Oréal Paris altijd erg mooi, door het smalle flesje en de grote gouden dop ziet de nagellak er simpel maar wel stijlvol uit. De lange dop houdt fijn vast tijdens het lakken en de grootte van het kwastje heeft ook een goed formaat om in een paar stroken je nagels te kunnen lakken. Ik heb deze nagellak bij de Etos gekocht voor €5,99.

Als eerste heb ik Sequin Explosion over alleen een basecoat gelakt, zodat je een beetje kunt zien hoe goed de glitters dekken. Dit zijn twee laagjes:
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
Ik vind dit persoonlijk niet zo mooi staan, daarom heb ik de glitter lak ook nog een keertje aangebracht op een zwarte nagellak. Op de volgende foto’s zie je twee lagen zwarte nagellak met 1 laag Sequin Explosion:
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
Dat ziet er al een stuk beter uit! De verschillende kleuren glitters vallen nu een stuk beter op en het effect is daarom ook leuker geworden. 1 laagje Sequin Explosion geeft al aardig wat glitters op je nagels, maar ik was wel benieuwd naar twee lagen glitters hihi 😀 Zo gezegd zo gedaan, op de volgende foto’s heb ik een tweede laag glitters aangebracht:
AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
Wow, wat een glitters! Super vrolijk en feestelijk!

Ik had wel de grootste moeite om de glitters goed op de foto te krijgen. Het lijkt nu meer een grote massa glitter met vooral zilver erin, terwijl de kleuren in het echt nog veel mooier zijn. Vooral als je buiten in de zon gaat staan en met je handen heen en weer beweegt zie je veel meer mooiere kleuren verschijnen die je helaas niet zo goed op de foto’s kunt zien. Ik heb op 1 foto ingezoomd om de glitters en de kleuren iets beter te laten zien:Afbeelding
De volgende kleuren heb ik in de glitter lak kunnen vinden:
♥ Zilver
♥ Goud
♥ Roze
♥ Blauw
♥ Groen
Er zitten kleine ronde glittertjes in de lak en grotere, zeshoekige glitters. En ze zijn zeker niet zuinig geweest met de glitters! Het wil met glitter lak nog wel eens voorkomen dat er meer transparante lak in zit dan glitters, maar dat is hier zeker niet het geval.

Ik ben erg tevreden over deze nagellak van L’Oréal Paris. Het is geen nagellak die je zo op je nagels kunt dragen (oké het kan wel, maar dan ziet het er lang niet zo leuk uit!), maar met een zwarte of witte nagellak eronder vallen de glitters goed op en krijg je hele mooie en feestelijke nagels. Voor €5,99 heb je dus een prima nagellak die zijn geld waard is!

Afbeelding

Wat vinden jullie van deze glitter nagellak van L’Oréal Paris?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

6 reacties op ‘L’oréal Paris – Sequin Explosion

  1. Sequin Explosion indeed!
    This polish is AMAZING. I should have picked it up last Saturday. Looks like I’m hitting the drugstore again tomorrow. 🙂
    And thanks for doing different manis with this polish.

    1. So much glitter! I love it! This polish is much prettier than these pictures show, especially when you’re outside 😀 It was hard to take some good pictures haha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s