‘Frost Yourself’ Nail Art Design

Afbeelding
Vandaag heb ik weer een simpel nieuw nail art design voor jullie met caviar pearls. Ik heb deze caviar pearls met de leuke naam ‘Frost Yourself’ al sinds december vorig jaar uit de mini mani month advent calendar van Ciaté, en ik heb hem nog niet eens 1x gebruikt! Deze blauwe en zilveren parels passen echt bij een winters design (ik weet het, het is alweer bijna zomer, maar daar merk je nu niet echt veel van met het regenachtige weer van de afgelopen dagen) dus ik heb vandaag ook voor een winters design gekozen. Kijken jullie mee?

Ik heb gebruik gemaakt van de volgende nagellakjes (sorry voor de donkere foto!):
♥ Base coat (First and last, China Glaze)
♥ Donkerblauwe nagellak (Blackberry, Barry M.)
♥ Zilveren nagellak (Fit for a queen, Ciaté)
♥ Caviar pearls (Frost yourself, Ciaté)
♥ Zilveren steentjes
♥ Nail art penseel / striper / satéprikker
* optioneel: Matte top coat (Matte magic, China Glaze)
Afbeelding
Het doosje dat achteraan staat heb ik alleen gebruikt voor het handige plastic bakje dat erin zit om de caviar pearls in op te vangen, zodat het teveel aan caviar pearls dat van je nagels valt weer terug het potje in kan en je dus niks verspilt.

Voor dit design zijn maar 2 stappen nodig:
Afbeelding
Stap 1: De basislaag
Breng eerst een goede laag base coat aan over je nagels (anders gaat de donkerblauwe kleur van de nagellak in je nagels trekken!) en lak daarna al je nagels donkerblauw. Terwijl de lak nog nat is, strooi je de caviar pearls over je ringvingers. Druk de caviar pearls voorzichtig met je vinger in de nagellak zodat ze beter blijven zitten en laat het daarna rustig drogen.
Stap 2: Sneeuwvlok en top coat
Voor een winters effect teken je nog een zilveren sneeuwvlok op je middelvingers met een penseel, striper of satéprikker. Dit doe je door 4 lijnen te trekken die allemaal samen komen in het midden. Aan de uiteinden van de horizontale en de verticale lijnen teken je nog twee hele korte streepjes in de vorm van een ‘v’. Om de sneeuwvlok helemaal af te maken plak je nog een zilver steentje in het midden en ten slotte breng je nog een (matte) top coat aan over al je nagels, maar kijk uit met je ringvingers. Ik heb tot nu toe elke keer gehad dat de kleuren van de caviar pearls vervaagden zodra ik er een top coat over aan wilde brengen. Wat je wel kunt proberen is er een druppel top coat op laten vallen zodat de top coat zich vanzelf over je nagel verspreidt, het kwastje van de top coat kun je beter niet gebruiken over de caviar pearls.

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Wat vinden jullie van het design en van de caviar pearls?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

4 reacties op ‘‘Frost Yourself’ Nail Art Design

    1. Dankje! Die pareltjes blijven helaas niet lang zitten, ze zijn ook eigenlijk bedoeld om 1 dag te dragen voor een feestje ofzo. Aan het eind van de dag zijn de helft van de pareltjes alweer van mijn nagels gevallen en gestoten, zo jammer! Xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s