Micro Pearl Mani

Image
Vandaag heb ik weer een nail art design voor jullie dat geïnspireerd is op een design van @stylish_mom. Je hebt hier niet veel voor nodig, behalve geduld! Je bent namelijk wel eventjes bezig om alle micro parels op hun plek te plakken, maar dan heb je wel wat speciaals. Kijken jullie mee?

Ik heb de volgende spulletjes gebruikt:
♥ Base coat en top coat (First and last, China Glaze)
♥ Pastel roze nagellak (Amazing Gracie, Ciaté)
♥ Gouden micro parels (Claire’s)
♥ Grote ronde goud- of koperkleurige glitters / ronde studs
♥ Dotting tool of satéprikker om de micro parels mee op te pakken.
Image

Ik heb geen stap voor stap foto’s gemaakt omdat het design niet zo ingewikkeld is qua technieken, maar je moet wel je geduld kunnen bewaren 😉 Eerst breng je een base coat aan over je nagels en vervolgens lak je ze allemaal roze. Ik heb twee lagen Amazing Gracie van Ciaté aangebracht over al mijn nagels, en toen deze lagen droog waren ben ik nagel voor nagel gaan werken. Begin bij je pink en breng nog 1 laag nagellak aan. Terwijl deze laag nog nat is pak je met een dotting tool of een satéprikker een voor een de gouden micro parels op en druk je ze voorzichtig in de nagellak.
Tip: Je kan de micro parels makkelijker oppakken als je het puntje van je dotting tool of satéprikker tussendoor steeds een beetje vochtig maakt zodat ze blijven kleven.
Als je klaar bent met je pink ga je verder met je ringvinger, daarna je middelvinger etc. tot je alle nagels gehad hebt. Mocht de nagellak al droog worden terwijl je nog druk bezig bent met het plakken van de micro parels, breng dan een beetje top coat aan zodat je nagel weer even nat is en je rustig verder kunt werken.

ImageImageImageImageImageImageImageImage

Wat vinden jullie van deze micro pearl manicure?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

13 reacties op ‘Micro Pearl Mani

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s