Review: chocolade repen van GNAW

Laatst ben ik door de Jamin uitgekozen als candy reporter en mocht ik 6 van de 12 verschillende GNAW chocolade repen proeven die de Jamin in sinds kort in hun winkels en in hun online webshop hebben liggen. Ik heb de review in videovorm gemaakt (mijn allereerste video hihi, zo raar om jezelf zo terug te zien!). Als jullie deze review liever in geschreven vorm willen lezen dan hoor ik het graag en dan zal ik hier ook nog een artikeltje over schrijven šŸ™‚

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s