World Cup Nail Art

wk1
Het WK is weer begonnen en voor Spanje – Nederland (wat een wedstrijd, 1-5!!) had ik een oranje nail art design gemaakt die ik vandaag laat zien. Kijken jullie mee?

Ik heb de volgende nagellakjes gebruikt:
♥ Base coat en top coat (First and last, China Glaze)
♥ Witte nagellak (Wit, Safari)
♥ Zwarte nagellak (Zwart, Safari)
♥ Oranje nagellak (Hopscotch, Ciaté)
♥ Rode nagellak (Boudoir, Ciaté)
♥ Donkerblauwe nagellak (Blackberry, Barry M.)
+
♥ Oranje losse glitters
♥ Dotting tool
♥ Penseel
Image

Het design heb ik in 4 stappen gemaakt:
Image
Stap 1: Basislaag
Breng een base coat aan over je nagels en lak ze vervolgens allemaal wit. Ik heb twee lagen witte nagellak gebruikt voor een goede dekking.
Stap 2: Oranje!
Op je pinken en wijsvingers komen oranje glitters. Breng eerst een laagje topcoat aan en strooi daar de glitters overheen. Druk de glitters een beetje aan zodat ze goed op je nagels blijven zitten en blaas het teveel aan glitters van je nagels. Je middelvingers en duimen lak je oranje.
Stap 3: Voetbal
Op je ringvingers teken je een voetbal met een penseel en eventueel een dotting tool. Bij mij is de voetbal een klein beetje uit verhouding (het doet me denken aan een reuzenrad haha!) en het is de bedoeling dat de grote zwarte stippen meer op vijfhoeken lijken. Elk puntje van de vijfhoek verbind je namelijk met een punt van een andere vijfhoek door middel van een zwarte lijn. Je kunt het beste beginnen met de vijfhoek in het midden van je nagel en dan vijf strepen trekken vanuit elk punt van de vijfhoek. Aan de uiteinden van deze strepen teken je vervolgens weer een vijfhoek etc.
Stap 4: De Nederlandse vlag
Nu hoef je alleen nog een kleine Nederlandse vlag op je middelvingers te tekenen. Ik heb eerst een witte basislaag gemaakt (een witte rechthoek) voor de vlag zodat de rode en blauwe kleur meer opvallen op de oranje nagels. De strepen van de vlag maak je makkelijk met een penseel of een striper. Breng ten slotte een top coat aan over je nagels en dan ben je klaar!

Image
Met een glanzende top coat…
Image
…en de matte versie.

Image
ImageImageImageImage

Wat vinden jullie van deze oranje WK nail art?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s