Pretty Paillettes Inspired Nail Art

az11
Vandaag heb ik een nail art design gemaakt dat geïnspireerd is op de Pretty Paillettes rok die te koop is bij Loavies. Ik kwam deze rok op hun webshop tegen en vond het aztec patroontje met paillettes zo leuk, dat ik gelijk geprobeerd heb om het na te maken met nagellak, penseeltjes en heel wat geduld 🙂 Kijken jullie mee?

Dit is de rok, is hij niet super mooi? Hier kun je de rok kopen, hij kost €39,95 en is perfect voor de zomer!
az10

Ik heb de volgende nagellak gebruikt voor het design:
♥ Base coat en top coat (First and last, China Glaze)
♥ Lichblauwe nagellak (Ferris Wheel, Ciaté)
♥ Gouden nagellak (Goldfinger, Catrice)
♥ Witte nagellak (Wit, Safari)
♥ Zwarte nagellak (Zwart, Safari)
+
♥ Nail art penseel
az2

Het was best lastig om hier stap voor stap foto’s van te maken, uiteindelijk heb ik het design in 6 stappen gemaakt. Een uitleg heb ik er niet bij, omdat dat het waarschijnlijk alleen maar ingewikkelder maakt. Hopelijk zeggen de afbeeldingen genoeg!:
az1
Ik heb eerst een base coat aangebracht over al mijn nagels en ze daarna wit gelakt. Vervolgens ben ik met een nail art penseel aan het werk gegaan om het patroontje op mijn nagels te tekenen. Let er wel op dat je na elke stap even wacht tot de nagellak droog is, anders veeg je kleuren door elkaar heen en dat is natuurlijk zonde!

az3az7az8az5az6az9az4

Wat vinden jullie van dit design?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Pretty Paillettes Inspired Nail Art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s