Ciaté Caviar Mini Bar volume 2

q23
Een weekje geleden deed ik mee met een Facebook winactie van Ici Paris XL. Door je mooiste nail art design in te sturen maakte je kans op een nagellak set van Ciaté, omdat de Ici Paris XL sinds kort ook nagellak verkoopt van dit merk. Zo leuk! Het is overduidelijk dat ik helemaal gek ben op het merk Ciaté, dus ik deed een poging en stuurde een design in 🙂 Een paar dagen terug hoorde ik dat ik gewonnen had, en zaterdag kreeg ik al een pakketje binnen met mijn prijs: de Ciaté caviar mini bar volume 2! Wauw, wat een gave prijs! Er zitten 8 mini lakjes in, waarvan 4 gewone lakjes en 4 mixen van caviar pearls en glitters. Kijken jullie mee naar de swatches?


q4q5
Dit is de verpakking, die ziet er alleen al super leuk uit! Het doosje sluit met een magneetje en is van hard karton, dus hij is makkelijk opnieuw te gebruiken. Er zit ook een trechtertje in het doosje om de caviar pearls weer mee in de flesjes te krijgen.

Snow Virgin + Front Row
q6q7
De eerste twee lakjes zijn Snow Virgin en Front Row. Ik heb twee laagjes Snow Virgin aangebracht en zoals je ziet is de lak dan al mooi dekkend. Front Row bevat caviar pearls in het zwart, wit en zilver en om het geheel af te maken zitten er ook nog sequin glitters doorheen:
q19q15q11

Fun Fair + Fatal Attraction
q8q9
Fun Fair en Fatal Attraction is een mooie, girly combo met veel roze! Ook hier heb ik twee laagjes op mijn nagels aangebracht en dan dekt het netjes. In Fatal Attraction zitten lichtroze en donkerroze caviar pearls, en als je heel goed kijkt zitten er ook hele kleine donkerroze glittertjes doorheen (deze glitters zie je beter in het potje dan op je nagels):
q20q16q12

Ferris Wheel + Stick or Twist
q10q1
Ferris Wheel is een kleur die ik zelf ook al heb uit de Ciaté  mini mani month advent kalender, maar ik ben dol op deze blauwe nagellak dus een tweede potje kan geen kwaad 😉 Ik heb hier twee dikkere lagen van op mijn nagels aangebracht, er kwamen hierdoor wel wat belletjes onder de nagellak dus als je meer tijd hebt is drie dunnere lagen beter voor een goede, belletjesvrije dekking. Stick or Twist bevat net als Front Row naast caviar pearls ook sequin glitters, maar dan allemaal in het blauw en wit:
q21q17q13

Mistress + Wild Fire
q2q3
Als laatste is er de combinatie van de knalrode Mistress met Wild Fire. Ook hier zijn twee lagen nagellak voldoende, het schijnt dan nog een klein beetje door maar daar stoor ik mij totaal niet aan. Wild Fire bestaat alleen uit rode en witte caviar pearls:
q22q18q14

Ik heb nu telkens de witte nagellak bij de witte caviar pearls gedaan, de blauwe lak bij de blauwe caviar pearls etc. maar er zijn veel meer leuke combinaties mogelijk met deze 8 mini’s. Fun Fair en Stick or Twist zijn toch wel mijn favorieten uit deze mini bar. Ik ben erg tevreden over alle lakjes en ze blijven ook nog eens lang zitten.
De Ciaté Caviar Mini Bar volume 2 is te koop bij de Ici Paris XL (ook in hun webshop) voor €19,32 (normaal €24,45).

Wat vinden jullie van deze nagellak set, en wat is jullie favoriete kleur?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

3 reacties op ‘Ciaté Caviar Mini Bar volume 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s