Hello Kitty Polka Dots Nail Art

hk10
Vandaag heb ik weer een nieuw nail art design gemaakt, dit keer was ik geïnspireerd door een super schattige Hello Kitty saddle bag van Zatchels die ik op hun website tegen kwam (zie volgende afbeelding). Het is de afgelopen dagen wel erg warm en benauwd geweest, en ondanks dat ik hele dunne laagjes nagellak heb aangebracht kwamen er toch ontzettend veel belletjes in mijn design te zitten 😐 Hopelijk storen jullie je er niet al te veel aan, kijken jullie mee naar de foto’s?

hk11

Ik heb de volgende nagellak gebruikt voor het Hello Kitty design:
♥ Base coat en top coat (First and last, China Glaze)
♥ Zwarte nagellak (Zwart, Safari)
♥ Witte nagellak (Wit, Safari)
♥ Rode nagellak (Boudoir, Ciaté)
♥ Gouden sequin glitters voor het neusje, of gele nagellak
+
♥ Dotting tool
♥ Penseel
hk1

Ik heb geen stap voor stap foto’s gemaakt omdat ik zelf ook maar wat ben gaan tekenen en niet echt in heldere stappen heb gewerkt, maar ik zal proberen het design toch in een paar stappen te beschrijven:
hk6
Stap 1: De basislaag
Breng eerst een base coat over je nagels aan en lak je nagels daarna allemaal zwart. Ik heb twee lagen zwarte nagellak aangebracht voor een goede dekking.
Stap 2: Polka dots
Met een dotting tool en witte nagellak zet je witte stippen op al je nagels. Je kunt de stippen zoals ik gedaan heb in rechte, verticale lijnen zetten, maar ze kunnen natuurlijk ook speels door elkaar gestipt worden.
Stap 3: Hello Kitty
Als de zwarte nagellak en de stippen goed droog zijn, begin je aan de Hello Kitty op je ringvingers. Ik heb als voorbeeld de Zatchels tas genomen en die ben ik gewoon na gaan tekenen. Je kunt het beste beginnen met de rode strik. Ik heb de strik eerst in het wit getekend zodat de rode kleur daarna beter opvalt op de zwarte ondergrond. vervolgens begin je aan het witte hoofdje en de pootjes van Hello Kitty, die je weer omlijnt met een dun zwart lijntje. Als de witte lak droog is teken je de details in het hoofd en maak je een rood strikje op haar oor om het helemaal af te maken. Breng een top coat over je nagels aan en dan ben je klaar!

Het design met een glossy top coat:
hk3hk5hk4
Het design met een matte top coat:
hk9 hk8 hk7 hk2

Wat vinden jullie van dit design?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

10 reacties op ‘Hello Kitty Polka Dots Nail Art

    1. Thank you! Me too, but there are so many air bubbles in my black polish 😛 It is really hot here right now so I get bubbles in every polish, and the matte top coat only makes the bubbles look worse haha! Xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s