Pink/Blue Ombre Nails

ombre4
Hey allemaal! Vandaag heb ik een makkelijk ombre design gemaakt. Het is nog steeds warm en benauwd buiten, dus ik wist dat er weer belletjes in mijn nagellak zouden komen door deze warmte. Vandaar dat ik voor een makkelijker design heb gekozen zonder te veel laagjes. Ik weet nog steeds niet helemaal of ik deze ombre nagels nou leuk vind of niet, ik weet namelijk dat ik het beter kan hihi :D. Kijken jullie mee?

Ik heb de volgende nagellak gebruikt:
♥ Base coat en top coat (First and last, China Glaze)
♥ Blauwe nagellak (-naamloos-, Primark. Hoort bij een setje nagellak met caviar pearls)
♥ Roze nagellak (-naamloos-, Primark. Hoort bij een setje nagellak met caviar pearls)
♥ Witte nagellak (Snow Virgin, Ciaté)
+
♥ Grote roze en blauwe sequin glitters
♥  Sponje voor het ombre effect
♥ Dotting tool om de glitters mee op te pakken
ombre1

Ik heb mijn nagels in de volgende 3 stappen gelakt:
ombre11
Stap 1: Witte basislaag

Breng een base coat over je nagels aan en lak ze daarna allemaal wit. Zo valt het ombre effect straks beter op.
Stap 2: Ombre effect
Pak een (make-up) sponsje en lak daar een horizontale streep roze nagellak op, daaronder maak je met blauwe nagellak een blauwe streep. Zorg ervoor dat de twee kleuren nagellak op het sponsje tegen elkaar aan liggen, dus niet met een ruimte er tussen. Dep dan met het sponsje op je nagel zodat er een ombre effect ontstaat. Na 1x deppen zal de nagellak nog niet zo goed dekken, herhaal deze stap dan gewoon net zo vaak tot je tevreden bent met de dekking van de roze en blauwe nagellak.
Stap 3: Glitters
Maak het puntje van je dotting tool vochtig met wat water zodat de glitters er beter aan blijven plakken en plaats ze dan een voor een op je nagel. Als de nagellak al droog aan het worden is terwijl je nog druk bezig bent met de glitters, breng dan alvast een beetje top coat over je nagel aan zodat de glitters weer goed op je nagel blijven zitten. Als je helemaal klaar bent breng je nog een laag top coat (glossy of matte) op je nagels aan en dan is het design af!

Met een matte top coat:
ombre3ombre2
Met een glossy top coat:
ombre10ombre9
ombre5 ombre8 ombre7 ombre6

Wat vinden jullie van dit design?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

9 reacties op ‘Pink/Blue Ombre Nails

    1. Dankje! Ik heb ze ook al echt heel lang liggen omdat ik niet goed weet wat ik er nou mee moet. Maar ze matchen wel leuk bij de kleuren nagellak die ik op had gedaan dus ik dacht ik ga gewoon wat proberen 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s