Swatch: Golden Rose Jolly Jewels 115

jj8
Een aantal dagen terug heb ik een nieuwe nagellak gekocht van het merk Golden Rose, Jolly Jewels 115. En vandaag ga ik hem aan jullie laten zien! Het is een mooie en kleurrijke nagellak die goed dekt met 3 dikkere of 4 dunne laagjes, en je hebt geen gekleurde basislaag nodig. Kijken jullie mee?

Dit is mijn eerste nagellak van Golden Rose, maar toen ik deze tegen kwam in de webshop van Alice & Jo moest ik hem gewoon kopen. Het flesje met de vrolijke lak erin ziet er toch gewoon super leuk uit? Ik heb natuurlijk eerst even op het internet gezocht naar swatches van andere meiden om te kijken of de lak wel een beetje goed dekt en of ze een beetje positief waren. Hun foto’s zagen er veelbelovend uit en ik heb hem gelijk besteld. De volgende dag kwam het pakketje al binnen 🙂 Het flesje heeft een inhoud van 10,8 ml, kost €3,95 en ziet er als volgt uit:
jj3jj4

Ik heb op deze foto’s alleen een transparante base coat op mijn nagels gedaan (‘First and Last‘ van China Glaze) en vervolgens 4 dunne laagjes Jolly Jewels 115. Ik heb dit keer geen top coat gebruikt zodat ik de nagellak goed kan laten zien, maar voor een gladde finish is een top coat wel aan te raden. De glitters willen hier en daar namelijk wel een beetje omhoog komen.

In de schaduw / normaal daglicht ziet de lak er als volgt uit:
jj8jj7 jj6

En buiten in de zon ziet de lak er zo uit:
jj2jj9jj5jj1

Ik heb deze nagellak 2 dagen gedragen, daarna moest ik werken en moest mijn nagellak er helaas weer af . Ik merkte wel dat de nagellak na 1 dag dragen al een beetje begon te chippen in de hoekjes. Dat komt waarschijnlijk omdat ik geen top coat heb gebruikt, maar ik stoorde me er niet echt aan. De nagellak is namelijk al zo kleurrijk en druk dat het nauwelijks opvalt als er een hoekje gechipt is.  Ik vind het een super lakje (al is het verwijderen van glitter nagellak wat minder leuk werk haha), en ik ga zeker nog andere nagellakjes kopen van Golden Rose!

Wat vinden jullie van deze nagellak? Ik ben in ieder geval fan! 😀

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

4 reacties op ‘Swatch: Golden Rose Jolly Jewels 115

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s