Swatch: Ciaté – Serendipity

gl4
Twee weken geleden hebben jullie dit roze glitter lakje misschien al voorbij zien komen op een van mijn Instagram accounts (persoonlijk account: @kirstenprins_, of mijn tweede account met al mijn nail art designs: @onceuponablog.nl), en het leek mij wel leuk om hem ook iets uitgebreider op mijn blog te zetten. Daarom heb ik vandaag een swatch voor jullie van ‘Serendipity‘ van het merk Ciaté. Kijken jullie mee?

Deze nagellak was de enige full size nagellak die in de Ciaté Mini Mani Month Advent Calendar zat van vorig jaar. Voor degenen die niet weten wat dit voor kalender is: het is een advent kalender die aftelt naar de kerstdagen, maar in deze kalender zitten geen chocolaatjes maar mini nagellakjes van Ciaté. Elke dag kon je weer een deurtje openen en werd je weer verrast door een schattig klein flesje nagellak. Volgens mij heeft Ciaté elk jaar 2 of 3 van deze kalenders die je rond november kan kopen (Tip: de kalender start op de eerste dag in december, maar je kan ook wachten tot het eind van het jaar om de kalender met korting te kunnen kopen).

Terug naar het lakje ‘Serendipity’. Het is een transparante nagellak met een heleboel donker roze glitters. Op alle foto’s heb ik drie lagen aangebracht en daaronder zit alleen een transparante base coat. Zoals je ziet zijn drie lagen precies genoeg voor een mooie dekking. Je zou deze lak ook kunnen dragen als een top coat over een andere kleur nagellak voor een extra feestelijk effect.

gl5
Ik heb alle foto’s binnen in daglicht gemaakt, maar omdat het lastig is om de mooie roze kleur zo goed te laten zien heb ik ook een foto buiten in de schaduw gemaakt (foto hierboven). Zodra je buiten bent zien de glitters er echt girly roze uit, en binnen is deze kleur wat rustiger. Ik vind ze allebei erg mooi, maar ik hou toch ook wel van knal kleurtjes dus ik heb veel naar mijn nagels gestaard terwijl ik buiten in de zon liep om de hond uit te laten hihi 😀

gl2gl3  gl1

Net als alle Ciaté nagellak bleef ook deze nagellak lang op mijn nagels zitten zonder te chippen in de hoekjes. Dat vind ik echt een groot pluspunt van dit merk! Het verwijderen van glitter nagellak is wel vaak een drama, maar ik kon deze lak met een beetje peuteren in 1 keer van mijn nagels halen (wel voorzichtig natuurlijk, anders beschadig je je nagels). Misschien had ik dit keer wel gewoon geluk, maar ik heb verder nog niet echt een manier gevonden om glitter nagellak op een makkelijke manier van je nagels te verwijderen. Tips zijn zeker welkom!

Ik weet niet zeker of ‘Serendipity’ in de vaste collectie zit van Ciaté of dat deze speciaal voor de advent kalender is gemaakt. Anders hoop ik zeker dat dit mooie lakje de volgende keer weer in de advent kalender zal zitten! Een full size nagellak van Ciaté kost €9,95 en zijn sinds kort ook bij de Ici Paris XL te koop.

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

7 reacties op ‘Swatch: Ciaté – Serendipity

  1. Wat een toppertje , echt een prachtige kleur. Ik wou de advent kalender van ciaté super graag vorige kerst maar heb em nergens kunnen vinden, wat jammer, zeker nu ik deze prachtige kleur zie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s