Swatch: Ciaté – Fit For A Queen

swatch
Ik ben vandaag weer aan de slag gegaan met een nail art design, en ik heb deze nagellak daarbij gebruikt als basiskleur. Ik vond deze zilveren lak zo mooi dat ik hem ook aan jullie wilden laten zien zonder nail art erop, dus vandaar deze swatch van ‘Fit For A Queen‘ van Ciaté London! Kijken jullie mee?

Ik heb twee laagjes op mijn nagels aangebracht over de base coat ‘First and Last‘ van China Glaze. Ik heb geen top coat gebruikt omdat ik de lak zo al mooi vond glimmen, en ik wist ook al dat nagellak van Ciaté lang op je nagels blijven zitten, ook zonder top coat. Het ligt er natuurlijk helemaal aan hoe veel laagjes nagellak je gebruikt en hoe dik deze lagen zijn, maar als je 2 dunne/normale laagjes op je nagels lakt dan blijft het zo’n 5 tot 7 dagen netjes zitten. Tenzij je veel met je handen doet en ze constant als gereedschap gebruikt (wat ik dus doe, oepsie! Hihi 😀 )
swatch2
Terug naar ‘Fit For A Queen’. Het is een zilveren nagellak die goed dekt, en er zitten hele fijne zilveren glinsters in. Dit is ook weer een mini nagellakje die ik kreeg in de Mini Mani Month Advent Kalender van Ciaté (ik hoef gelijk het hele jaar geen nieuwe nagellak meer te kopen 😉 ). Ik vond het alleen wel een klein beetje jammer dat deze kleur vrij streperig lakt en dat is vooral goed te zien als de nagellak droog is. Maar daarentegen was het kwastje super. Lekker breed en met 2/3 stroken zijn je nagels al netjes gelakt. Er steken ook geen haartjes uit het kwastje wat het lakken lastiger maakt en de haartjes laten gelukkig ook niet los. Ik heb dat met andere nagellak namelijk wel eens meegemaakt, dat er ineens een zwarte haar van het kwastje op je mooie, nog natte nagels valt. Drama! Er overheen lakken gaat niet, want de zwarte kleur van het haartje valt gewoon te veel op, en het haartje eruit vissen verpest weer je perfect gelakte nageltjes…
Het enige minpuntje wat ik kon vinden is dus dat de nagellak streperig op je nagels lakt, maar verder ben ik helemaal gek op deze kleur. Hij is apart, opvallend en is, zoals de naam al zegt, een geweldig kleurtje voor een echte Queen!
Met een glossy top coat erover vallen de strepen trouwens nauwelijks meer op, maar pas op met een matte top coat want die accentueert deze strepen juist!
swatch1swatch3
Nagellak van Ciaté London kost €9,95 per flesje en dit merk is onder andere verkrijgbaar bij de Ici Paris XL en de Bijenkorf (ook in hun webshops). Ik koop mijn Ciaté nagellak ook wel eens in de webshop van Latin Beauty, zij verkopen de nagellak die ik net heb laten zien (klik hier voor de link naar de full size versie van  ‘Fit For A Queen’). Latin Beauty heeft de Ciaté nagellak ook vaak in de aanbieding voor €5,98. Ze hebben niet alle kleuren, maar het is zeker de moeite waard om even op deze site te kijken!

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

3 reacties op ‘Swatch: Ciaté – Fit For A Queen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s