Max & More Nail Stickers

st1
Deze nail stickers van het merk Max & More kwam ik laatst tegen in de Action, samen met een aantal andere designs en ook stickers in 1 basiskleur. Ik weet de prijs niet precies meer, maar ze waren zeker niet duur (ze kosten €1-, of €2-,). Ik heb er een aantal gekocht, waarvan dit toch wel het mooiste design was. Daarom laat ik dit design vandaag aan jullie zien met een kleine review erbij. Let’s go!

Aan de rechterkant van de verpakking zie je de stickers zitten. In totaal zitten er 14 stickers in de verpakking, in 7 verschillende maten. Op de achterkant staat een heldere gebruiksaanwijzing, al had ik wel moeite met stap 3. Het aanbrengen van de stickers is niet moeilijk, maar het is wel erg lastig om ze glad en netjes op je nagel te krijgen. Ik kreeg overal vouwen in de stickers, vooral aan de zijkanten van mijn nagels. Maar misschien heeft dat wel met mijn techniek te maken en doe ik het wel verkeerd ; )
st12
Ik heb mijn nagels eerst vetvrij gemaakt met nagellak remover. Daarna heb ik de stickers bovenaan tegen mijn nagelriem (of net iets eronder) geplaatst en toen heb ik met mijn vinger de sticker vastgedrukt door van boven naar beneden te vegen in het midden van mijn nagel en aan beide zijkanten. Het is fijn dat de stickers erg lang zijn, ze passen daarom op zowel korte als langere nagels. Zodra de stickers op je nagels zitten, steken ze nog een heel eind uit. Het overige stuk aan het uiteinde van je nagel vijl je gemakkelijk wel met een kartonvijl door voorzichtig van boven naar onderen te vijlen (niet van links naar rechts vijlen, want dan is er een grote kans dat je een stuk van je nail sticker scheurt!). Mocht er toch een stukje van de sticker scheuren, dan kun je het gat weer opvullen met zwarte nagellak zodat je er niks meer van ziet.
st7
Wat ik wel jammer vond ik dat deze stickers niet lang op mijn nagels bleven zitten. Dat kan komen door alle vouwen die erin zaten, maar aan het einde van de dag was ik alweer een paar stickers kwijt. Terwijl ik een ander setje in de vakantie gedragen heb (van hetzelfde merk) en dat bleef zonder moeite 3 tot 4 dagen zitten. Misschien wil het helpen om een top coat over de stickers aan te brengen, dat heb ik namelijk niet gedaan. Maar verder zijn de stickers erg leuk en je hebt zonder al te veel moeite een mooi design op je nagels zitten!
st2st3 st5st6 st4st8

Wat vinden jullie van nail stickers en gebruiken jullie ze ook wel eens?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

7 reacties op ‘Max & More Nail Stickers

  1. Dit is inderdaad 1 van de mooiste printjes van de nail stickers van de action. Wat ik altijd doe, ik breng een beetje nagellijm aam (zo 1 met een kwastje) en breng daarover de nailsticker aan en doe er ook nog een topcoat overheen. Op deze manier heb je zeker een paar dagen plezier van de stickers 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s