Swatch: Sinful Colors – Why Not

sc4
Heyhey! Ik ben een maand niet op mijn blog geweest (waaat?!?) en ik heb dus ook een maand lang niks met nail art kunnen doen. Eerst was ik vanwege de zomervakantie zelf ook op vakantie en daarna was ik twee weken aardig ziek na een kleine, maar achteraf pijnlijke, ingreep. Het laatste wat ik toen wilde ruiken was de geur van nagellak, bleh! Ik heb in die tijd wel gewerkt met nagel stickers, daar zal ik deze week ook wat van op mijn blog posten. Die zijn lekker makkelijk en stinken ook niet zo hihi 😀
Maar ik zag ook dat ik de swatch van deze nagellak nog helemaal niet op mijn blog gezet had! Hij stond al wel een tijdje op mijn Instagram account, en daarna ben ik compleet vergeten om hem aan jullie te laten zien. Dus vandaag heb ik een swatch voor jullie van ‘Why Not’ van Sinful Colors. Kijken jullie mee?

sc1sc2
Ik kwam laatst voor het eerst de lakjes van Sinful Colors tegen in de Kruidvat bij mij in de buurt. Ik had ze nog nooit eerder opgemerkt omdat ze in een hoekje verstopt stonden, maar wat een leuke kleurtjes zijn dat! En duur is dit merk ook niet, want voor €1,99 heb je al een flesje met een inhoud van 15 ml. Ik heb er gelijk drie gekocht, van de andere twee lakjes zullen jullie binnenkort ook nog swatches voorbij zien komen. 🙂
sc6
‘Why Not’ is een fel blauwe nagellak met een geweldige dekking! 1 laagje is al genoeg voor een goede dekking, maar ik heb op mijn foto’s twee laagjes gebruikt voor een perfecte dekking. Het is wel echt een heftig kleurtje die in je nagels trekt, dus zorg er wel voor dat je eerst een goede base coat aanbrengt, misschien zelfs twee laagjes voor de zekerheid. Van een nagellak in deze prijsklasse verwacht ik eigenlijk niet zo veel, maar ik ben erg tevreden over dit merk. Hij chipt niet sneller dan andere nagellak merken en blijft een aantal dagen netjes zitten. Ik ben zeker benieuwd naar de andere kleuren van Sinful Colors!
sc3sc5

Hebben jullie ook nagellak van het merk Sinful Colors en zijn jullie daar tevreden over?

Xoxo Kirsten

 

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s