Catrice Crushed Crystals – Call Me Princess

cc9
Vandaag heb ik een nieuw design/swatch die ik aan jullie wil laten zien. Er was een 1+1 gratis actie bij de Kruidvat en ik kon het niet laten om een paar nagellakjes van Catrice te kopen 🙂 Dit is het eerste lakje van de vier die ik in totaal gekocht heb. Het is een roze liquid sand lak met de bijpassende naam ”Call Me Princess”. Kijken jullie mee?

Dit zijn de kleuren die ik gebruikt heb voor het design:
♥ Base coat en top coat (First and Last, China Glaze)
♥ Roze liquid sand nagellak (Call Me Princess, Catrice)
♥ Gouden nagellak (Goldfinger, Catrice)
♥ Zwarte nagellak (Zwart, Safari)
♥ Witte nagellak (Snow Virgin, Ciaté)
+
♥ Nail art penseel
cc3
En hier is het lakje waar het allemaal om gaat: ”Call Me Princess”. Het is een roze nagellak met veel gouden glinsters erin, heel erg mooi! ”Call Me Princess” heeft een liquid sand effect, maar ik moet zeggen dat het effect niet zo heftig is als andere liquid sand nagellakjes die ik al heb. Dat merk je vooral als je aan de droge nagellak voelt, het oppervlak is meer glad dan zanderig. Maar aan het uiterlijk zie je dat gelukkig niet, het ziet er namelijk wel echt uit als een liquid sand lak. Niks mis mee dus! Ik draag deze nagellak nu voor de tweede dag, en hij zit nog perfect op mijn nagels. Ik weet nog niet hoe dit na een aantal dagen zal zijn, maar liquid sand nagellakjes blijven bij mij altijd wel vrij lang zitten zonder dat het in de hoekjes gaat chippen. Deze lak dekt al prima met twee laagjes, ik heb op deze foto’s drie laagjes gebruikt voor een perfecte dekking. Alle foto’s in dit artikel zijn buiten in de schaduw genomen.
CC12
Om er nog een leuk design van te maken heb ik nog een accentnagel toegevoegd met daarin ook de roze lak verwerkt in een diamant. Ik heb alles gedaan met een nail art penseel. Eerst heb ik de zwarte lijnen getekend, daarna heb ik de diamant en de ring ingekleurd met roze en gouden nagellak en ten slotte heb ik nogmaals de zwarte lijnen overgetrokken bij de plekken waar ik uitgeschoten was met de gekleurde lak. Wat een precies werkje was dat zeg, het is net alsof je bezig bent met een operatie zo precies moet je werken haha! Maar ik ben erg tevreden over hoe de ring eruit is komen te zien 😀
Ik heb trouwens alleen een top coat over de accentnagels aangebracht en NIET over de roze nagellak. Als je dat wel doet dan gaat het liquid sand effect verloren en dat is zonde! cc8cc10 cc4cc6

Wat vinden jullie van deze Crushed Crystals nagellak?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

10 reacties op ‘Catrice Crushed Crystals – Call Me Princess

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s