Party Nails

o4
Ik heb voor vandaag weer een nieuw design gemaakt met gekleurde ballonnen en veel confetti. Ik was eigenlijk niet van plan om dit design te maken toen ik begon met het lakken van mijn nagels, ik wilde namelijk iets maken met grote cirkels waar ik details in kon tekenen. Maar zoals je ziet is er nergens een grote cirkel te bekennen op mijn nagels, ik heb ze veel te klein gemaakt. Dus ik moest iets anders bedenken wat ik met cirkeltjes kon maken…ballonnen! Het is uiteindelijk een design geworden met veel kleur en ik vind hem toch wel grappig geworden. Leuk voor een feestje of een verjaardag! Kijken jullie mee?

o7
Ik heb de volgende lakjes gebruikt:
♥ Base coat en top coat (6 in 1, Anny)
♥ Witte nagellak (Snow Virgin, Ciaté)
♥ Blauwe nagellak (Why Not, Sinful Colors)
♥ Gekleurde glitter nagellak (Jolly Jewels 115, Golden Rose)
♥ Roze nagellak (Kiss Chase, Ciaté)\
♥ Paarse nagellak (-naamloos-, Etos)
♥ Gele nagellak (Banana Pop, L’Oréal Paris Color Riche)
♥ Zwarte nagellak (Zwart, Safari)
+
♥ Nail art penseel of zwarte striper
o2
Het design is in de volgende vier stappen te maken:
o1
♥ Stap 1: De basislaag
Breng een base coat over je nagels aan en lak daarna al je nagels wit.
♥ Stap 2: Ballonnen
Met een nail art penseel of een zwarte striper maak je de omtrek van de ballonnen. Op elke nagel maak je een cirkel, daaronder een klein horizontaal streepje en onder de ballonnen komt een touwtje te hangen.
♥ Stap 3: Kleur
Nu hebben de ballonnen nog wat kleur nodig. Met een penseel, striper of een dotting tool kleur je elke ballon in een andere kleur in. Mocht je over de zwarte lijnen knoeien, dan kan je dat na het inkleuren weer bijwerken met zwarte nagellak.
♥ Stap 4: Confetti!
Om je nagels helemaal feestelijk te maken breng je nog wat gekleurde glitter nagellak aan rondom de ballonnen. Mocht je nou geen glitter nagellak hebben, dan kan je natuurlijk ook met een dotting tool allemaal kleine stipjes in verschillende kleuren om de ballonnen heen maken. Het zal er net zo feestelijk uit komen te zien 😉 Breng ten slotte een top coat aan en dan ben je klaar!o6o13o9o3o5

Wat vinden jullie van deze feestelijke nagels?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Party Nails

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s