Swatch: O.P.I Nordic Collection Mini Set

opi13
Vandaag heb ik swatches voor jullie gemaakt van de O.P.I Nodic Collection mini’s in de kleuren mintgroen, paars, bruin en een glitter lak. Kijken jullie mee?

Today I made swatches of OPI’s Nordic collection mini set. This set includes a mint green polish, a purple polish, a brown polish and a glitter polish. Let’s take a closer look!

De Nordic collection mini set bevat vier kleuren die perfect bij de herfst passen. De complete Nordic collectie bestaat uit 12 verschillende kleurtinten. Het zijn geen neon kleuren meer die deze zomer helemaal hot waren, maar deze collectie bevat donkerdere en diepere kleuren. In de afbeelding hieronder zie je alle flesjes in de verpakking zitten. De namen van deze lakjes van links naar rechts zijn:
My Dogsled is a Hybrid
Do You Have this Color in Stock-holm?
My Voice is a Little Norse
How Great is Your Dane?

The Nordic collection mini set includes four colours for fall/winter 2014. The complete Nordic collection is made up of 12 polishes with darker and deeper colours. In the image below you can see the four polishes. The names of these polishes from left to right are:
My Dogsled is a Hybrid
Do You Have this Color in Stock-holm?
My Voice is a Little Norse
How Great is Your Dane?
opi14

My Dogsled is a Hybrid

opigroen
Deze mintgroene nagellak dekt prima met twee laagjes. Op de foto’s is het niet goed te zien, maar hier en daar zag ik nog kleine plekjes die niet helemaal goed bedekt waren met nagellak. Als je dus voor een perfecte dekking gaat, dan is het het beste om drie dunne laagjes aan te brengen. De lak brengt makkelijk aan zonder strepen en ondanks dat het hier om mini flesjes gaat, werkt het kwastje perfect en is hij niet te klein.

”My Dogsled is a Hybrid” is a mint green polish. Two coats were enough for good coverage, but three thin coats gave me perfect coverage. This polish isn’t streaky at all and the brush is wide enough to spread the nail polish evenly, but it was not too large.

Do You Have this Color in Stock-holm?
opipaars
”Do You Have this Color in Stock-holm?” is een prachtige paarse nagellak die goed dekt met twee lagen. Wat mij opviel is dat deze nagellak, ook als hij al helemaal droog is, heel erg blijft glanzen. Dat vind ik persoonlijk erg mooi, maar als het je net iets te veel glanst dan is een matte top coat een goede oplossing.

”Do You Have this Color in Stock-holm?” is a gorgeous electric purple polish. Two coats were enough for perfect coverage. This polish is very glossy, even when the polish is completely dry. I personally love glossy nail polishes, but you can easily add a matte top coat if you don’t. 

My Voice is a Little Norse
opialles
”My Voice is a Little Norse” is een zilveren glitter nagellak die zo gedragen kan worden of als top coat over een andere kleur nagellak. Er zitten zoals je ziet ontzettend veel glitters in deze lak, op bovenstaande  foto’s heb ik op elke kleur nagellak slechts 1 dun laagje glitterlak aangebracht, en op mijn pink zie je drie lagen met alleen maar glitters. Het is dus ook een hele mooie lak om zo op je ”naturel” nagels te dragen!

”My Voice is a Little Norse” is a silver glitter polish. You can wear this polish on it’s own (see my pinky finger) or as a top coat (see other fingers). You can get the polish opaque on it’s own with three coats.

How Great is Your Dane?
opibruin
De laatste kleur nagellak is de chocolade/espresso bruine ”How Great is Your Dane?” Ook hier heb ik twee lagen van aangebracht en dan dekt de nagellak helemaal goed. Dit is mijn eerste bruine nagellak en ik moet zeggen dat ik hem mooi vind! Echt een kleurtje voor de koudere herfstdagen 🙂

The last nail polish from this mini collection is a dark chocolate brown/espresso creme with the name ”How Great is Your Dane?” This is my first brown polish, because I always thought brown polish would be too dark on my skin. But it’s not that bad at all! It is a pretty polish, perfect for cold and rainy days 🙂 Two coats are enough.

De Nordic Collection mini set is onder andere te koop bij de Douglas voor €18,95. Elk flesje heeft een inhoud van 3,75 ml. Deze mini set heeft dus een totale inhoud van 15 ml, wat gelijk staat aan 1 full size fles van O.P.I.

Wat vinden jullie van deze mini’s? Zouden jullie deze mini set ook kopen?
What do you guys think of these polishes? Would you buy this mini set?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

3 reacties op ‘Swatch: O.P.I Nordic Collection Mini Set

    1. Helemaal mee eens! Ik vind OPI best prijzig en daarom zijn die setjes altijd wel leuk, dan heb je gelijk 4 kleurtjes : ) Ik heb niet zo’n last van die kleinere kwastjes, misschien kom dat ook omdat ik al die mini’s van Ciaté gewend ben haha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s