Catrice Crushed Crystals – Stardust

stardust8
Vorige keer heb ik de roze crushed crystals nagellak van Catrice laten zien met de leuke naam ”Call Me Princess”, en vandaag heb ik een swatch voor jullie van de grijze versie genaamd ”Stardust”. (Op de foto hierboven heb ik een andere nagellak van Catrice vast die ik op mijn accentnagel heb gebruikt. Deze lak heet ”Greyday, Greyday!”)  Ik moest er natuurlijk ook weer een accentnagel bij maken met een grijze kat die mij, nu ik er goed naar kijk, doet denken aan Nyan Cat haha! Kijken jullie mee?

A few days ago I blogged about ”Call Me Princess”, a pink liquid sand polish from the Catrice Crushed Crystals collection. Today I’m going to swatch another liquid sand polish from the same collection with the name ”Stardust”. (In the picture above I’m holding the polish ”Greyday, Greyday!” in my hand, this is the polish I’m wearing on my accent nail and not the polish I’m going to swatch today) And I don’t know why, but the cat on my accent nail reminds me of Nyan Cat haha! Anyway let’s take a look at today’s swatch!

stardust9
Op de foto hierboven zie je het lakje waar het allemaal om gaat (sorry voor de slechte foto, het was erg donker door het slechte weer).
”Stardust” is een liquid sand nagellak die uit alleen maar glitters bestaat. Voor zover ik het kan zien zitten er lichtgrijze, donkergrijze en zilveren glitters in, maar je ziet steeds meer tinten als je met je nagels beweegt. De dekking is iets minder goed dan de roze crushed crystals nagellak, die dekt namelijk al met twee lagen terwijl deze grijze nagellak er dan nog vrij waterig uit ziet. Ik kwam er wel achter dat dat waterige al een stuk minder wordt als je even goed met het flesje schudt. Ik doe dat normaal nooit met nagellak omdat je zo belletjes in de lak krijgt die er niet meer uit willen, maar met een liquid sand effect heb je daar geen last van. Op de foto’s heb ik drie dikkere lagen aangebracht en dan ben ik wel tevreden over de dekking. Al droogt de lak dan niet zo goed op en beschadig je je nagels best snel.

Het liquid sand effect vind ik wel een beetje tegenvallen. Het is meer een gewone glitterlak dan een liquid sand lak. Er is nauwelijks tot geen sand effect te zien of te voelen (het hoort korrelig aan te voelen als de lak droog is). Maar de prachtige glitters maken dat eigenlijk weer helemaal goed 🙂 Ik vind het ondanks de dekking en het ontbrekende sand effect een ontzettend mooi lakje, en met een grijze nagellak eronder als basislaag heb je ook een dekking van 100% zonder al te veel dikke lagen aan te brengen. Het is zeker een kleur die ik vaker ga dragen omdat hij overal mooi bij staat en er feestelijk uit ziet.

In the picture above you see the polish I’m going to swatch (Sorry for the bad quality of the picture!).
”Stardust” is a grey liquid sand polish with different colours of shimmer. The shimmer colours that stood out the most were silver and black. This polish was easy to apply but is was not as opaque as the pink version from the Crushed Crystals collection. ”Stardust” is a sheer polish and a bit watery, but after shaking the bottle carefully the polish looked much better. I’m wearing three thick coats for  good coverage, but it took ages to dry completely and the polish was already smudged before it fully dried…

I’m a little disappointed in this liquid sand texture polish. It looks more like a normal glitter polish, I don’t see or feel any texture at all. But I still love this polish because of the beautiful glitter. You can also use this polish as a top coat over another grey or black polish for a special effect if you don’t like to apply so many coats of nail polish on your nails. I’m definitely going to wear this polish more often, because this colour of nail polish goes with everthing!
stardust1stardust3stardust4stardust7stardust6

De Catrice crushed crystals nagellakjes zijn bij de Kruidvat te koop voor €3,39. De Kruidvat heeft ook een webshop waar je deze nagellak kan bestellen, klik hier om gelijk naar de juiste pagina van hun webshop te gaan met de kleur ”Stardust”.

Wat vinden jullie van deze liquid sand nagellak van Catrice?
What do you guys think of this polish?

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s