#itonlytakesone nail art design

bully8
Hey allemaal! 5 dagen geleden heb ik een nail art design gemaakt voor de #itonlytakesone hashtag op Instagram voor een campagne van Bystander Revolution tegen pesten. Het was @ohmygoshpolish’s idee om dit onderwerp met behulp van nail art onder de aandacht te brengen. De bedoeling was om je nagels wit te lakken met daarop vrolijke gezichtjes. Want it only takes one to make a change! Kijken jullie mee?

Hi guys! I made a nail art design 5 days ago for the #itonlytakesone hashtag on Instagram, started by @ohmygoshpolish for the Bystander Revolution campaign to raise awareness against bullying. Want to join this campaing? Paint your nails white with happy faces on it and use the hashtag #itonlytakesone. It’s super easy! Let’s take a look at my design…

bully7
Als basislaag heb ik ”Snow Virgin” van Ciaté London gebruikt, en daarover heb ik flakies aangebracht. De flakies zijn ook van Ciaté London en het lakje heet ”Snow Globe”. Daarna ben ik met acrylverf aan de slag gegaan om vrolijke gezichtjes te tekenen en de ”1” op mijn wijsvinger heb ik ook nog versierd met wat glitters.

I applied two coats of ”Snow Virgin” from Ciaté London on my nails, and I also added a clear top coat with flakies (”Snow Globe”, Ciaté London). I made the smiley faces with acrylic paint and I added some glitter on the ”1” on my index finger.
bully6 bully5bully4bully3

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

6 reacties op ‘#itonlytakesone nail art design

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s