Cute Autumn Mani

autumn3
Vandaag laat ik jullie een schattig herfst design zien. Ik heb ook deze keer vooral met acrylverf gewerkt, maar de groene achtergrond is wel gewoon nagellak (My Dogsled is a Hybrid – OPI). Kijken jullie mee?

Today I’m going to show you a really cute autumn mani. I made this design with acrylic paint and green nail polish (My Dogsled is a Hybrid – OPI). Let’s take a closer look!

autumn4
Ik heb bij dit design helaas geen foto tutorial gemaakt, omdat ik dat gewoon te lastig vond! Ik heb gisteren trouwens wel mijn eerste nail art tutorial op YouTube geplaatst (van een simpel luipaard design), want het lijkt mij wel leuk om meer video’s voor jullie te maken. Ik ga nog wat meer over mijn eerste video tutorial op YouTube vertellen in een aparte blog post, dus hou mijn blog in de gaten als je hier nieuwsgierig naar bent… 😉

I did not make a step-by-step photo tutorial, because it took me a few hours to draw this design and this design is just too hard to explain in a few pictures. But I made my first nail art tutorial on YouTube yesterday (with a simple leopard mani) because I would like to make more of these tutorials for you guys. I’m going to write a little bit more about this in a different blog post, so stay tuned… 😉

autumn5 autumn8autumn1
(Wat een toeval, mijn outfit matcht met mijn nagels!)
(My nails match my outfit! A lucky coincidence haha)

Xoxo Kirsten

Gepubliceerd door

7 reacties op ‘Cute Autumn Mani

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s